DRAMA U KUĆI POZNATE PEVAČICE! Ćerka želi da joj zabode nož u leđa, evo na koji način! Svi šokirani
Foto: Printscreen

Džej Lo

DRAMA U KUĆI POZNATE PEVAČICE! Ćerka želi da joj zabode nož u leđa, evo na koji način! Svi šokirani

Prošlog vikenda, američkim medijima odjeknula je vest kako se njena kći Ema uskoro seli iz vile u kojoj pevačica živi sa verenikom, 45-godišnjim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom

Objavljeno:

Američka pevačica i glumica, 51-godišnja Dženifer Lopez nebrojeno je puta u intervjuima naglasila kako su njena deca, 13-godišnji blizanci Ema i Max koje je dobila sa bivšim suprugom Markom Antonijem, najveće bogatstvo koje ima u životu.

- Kada postanete majka, celi svet dobije novi smisao. Obožavam svoju decu koja tako brzo rastu. Ponekad želim zaustaviti vreme kako bi što duže ostali sa mnom. Ne mogu zamisliti dan kada će otići iz mog "gnezda". Srce će mi se slomiti - rekla je u nedavnom intervjuu latino diva, ni ne sluteći da će taj trenutak doći i pre no što je mislila.

foto: Printscreen Instagram

Prošlog vikenda, američkim medijima odjeknula je vest kako se njena kći Ema uskoro seli iz vile u kojoj pevačica živi sa verenikom, 45-godišnjim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom. Ema, navodno, želi da se preseli kod oca, Marka Antonija, koji joj veoma nedostaje, a jedan od razloga zbog kojih se odlučila na promenu je, pišu strani mediji, i taj što više ne može da sluša svakodnevne svađe majke i Aleksa.

- Ema se nije posvađala sa majkom, na lep način joj je objasnila da želi neko vreme provesti sa ocem i Džej Lo to poštuje. No, jako ju je bolelo da čuje to da Ema ne želi da živi u istoj kući u kojoj živi Aleks - govori izvor.

- Ema nema ništa protiv Aleksa, ali njegov i Dženiferin odnos nije zdrav. Često se svađaju, a na Emu tu deluje veoma depresivno. Unazad nekoliko meseci pomalo je anksiozna i želi neko vreme provesti sa ocem i njegovom devojkom Rafaelom Modugno koja joj se veoma sviđa. Njih dve imaju super odnos - zaključio je izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.