DEDA JE UBIJEN DOK JE OTAC GLEDAO! Potresna ispovest Toma Henksa koja ledi KRV u žilama! (VIDEO)
Tom Henks, Foto: EPA/ Facundo Arrizabalaga

POTRESNO

DEDA JE UBIJEN DOK JE OTAC GLEDAO! Potresna ispovest Toma Henksa koja ledi KRV u žilama! (VIDEO)

Gostujući u emisiji kod Grejema Besindžera Tom se potpuno otvorio i rekao da je njegov otac bio svedok dedinog ubistva

Objavljeno:

Deda Toma Henksa ubijen je pred njegovim ocem kad je bio dečak, a holivudski glumac je sada prvi put izneo priču u javnost.

Gostujući u emisiji kod Grejema Besindžera, posle mnogo godina, Tom se potpuno otvorio i rekao da je njegov otac bio svedok dedinog ubistva.

foto: Printscreen

- Moj tata je imao devet ili deset godina kada je unajmljeni radnik ubio njegovog oca u štali na njegovoj farmi u kalifornijskom gradu Vilovsu - rekao je glumac i objasnio šta se tačno desilo i šta je sve njegov otac morao da prolazi tad tokom suđenja.

Bio je jedno od četvoro dece i jedini se zatekao tamo. Slomilo ga je to iskustvo. Morao je tri puta da svedoči kao dete. S advokatima, sudijom... Bila je to sporna borba, muškarac je oslobođen jer se radilo o tuči. Ali otac mog tate je ubijen i on je tome svedočio - objasnio je Henks.

Glumac je priznao i kako je sve to uništilo njegovog oca i prekinulo mu bezbrižni život, kao i da je tada izgubio i osećaj da postoji pravda u svetu.

Nije bilo ispravno što je to video. Bila je to nepravda koja je sela na njegova mlada ramena - istakao je glumac.

Tom Henks je takođe izneo i činjenicu da je, nakon svega, njegov otac postao crna ovca u porodici samo jer je svedočio tom stravičnom događaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Direktno.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.