ČARLI ŠIN PONOVO OPTUŽEN DA JE SILOVAO I FIZIČKI ZLOSTAVLJAO MOMKA! A, onda se advokat oglasio
Foto: Printscreen

UŽAS

ČARLI ŠIN PONOVO OPTUŽEN DA JE SILOVAO I FIZIČKI ZLOSTAVLJAO MOMKA! A, onda se advokat oglasio

Kori je svojevremeno tražio da mu se uplati milion dolara kojima bi platio obezbeđenje

Objavljeno: 13.03.2020. 19:23h
  • 1

Glumac Čarli Šin ponovo je na meti optužbi.

Glumac Kori Fledman godinama je upozoravao da je Holivud ima mnogo pedofila, a pre nekoliko godina je proznao da je bio žrtva glumaca i producenata.

Pošto se plašio za svoju ličnu bezbednost, on nikada nije hteo bilo koga da optuži, s obzirom na to da svoje optužbe pravno dokazao.

foto: Printscreen/Lucas

Kori je svojevremeno tražio da mu se uplati milion dolara kojima bi platio obezbeđenje i advokate ukoliko doživi odmazdu holivudskih moćnika, ali niko nikad nije bio spreman da izdvoji ovaj novac.

On je u svom novom dokumentarnom filmu “Feldman” izneo optužbe da je njegovog kolegu Korija Hejma, koji je preminuo 29. godini, silovao Čarli Šin.

U ostvarenju “Moja istina: Silovanje dvojice Korija”, Feldman je naveo da su velika imena Holivudske scene zlostavljali Korija Hema i njega u detinjstvu. Takođe je otkrio da mu je Kori Hem svojevremeno ispričao detalje gnusnog čina, kada ga je silovao Čarli Šin kada je imao 19 godina.

foto: Printscreen Youtube

“Rekao mi je da ga je silovao usred bela dana. Pričao mi je kako ga je ugurao između prikolica i napao”, ističe Feldman.

U ovom dokumentarnom filmu još nekoliko ljudi je potvrdilo da im je pokojni Kori Hajm to priznao, nakon čega su se oglasili i advokati Čarlija Šina:

“Ove bolesne tvrdnje su laž. Tačka”

Pre tri godine, Šina je za seksualno zlostavljanje pokojnog Hejma optužio i glumac Dominik Braska.

Bonus video:

(Espreso.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media