GODINAMA UPOZORAVAJU DA JE HOLIVUD PREPLAVLJEN PEDOFILIMA: Čarli Šin PONOVO optužen sa SILOVANJE TINEJDŽERA
Foto: Reuter

užas

GODINAMA UPOZORAVAJU DA JE HOLIVUD PREPLAVLJEN PEDOFILIMA: Čarli Šin PONOVO optužen sa SILOVANJE TINEJDŽERA

Glumac Kori Feldman godinama upozorava da je Holivud preplavljen pedofilima, a pre nekoliko godina je priznao da je i sam bio žrtva glumaca i produceneta i da je u to vreme takođe bio dete.

Objavljeno:

On svoje optužbe nikada nije pravno dokazao, pošto se navodno plašio za ličnu bezbednost.

Kori je svojevremeno tražio da mu se uplati milion dolara kojima bi platio obezbeđenje i advokate ukoliko doživi odmazdu holivudskih moćnika, ali niko nikad nije bio spreman da izdvoji ovaj novac.

On je u svom novom dokumentarnom filmu “Feldman” izneo optužbe da je njegovog kolegu Korija Hejma, koji je preminuo 29. godini, silovao Čarli Šin.

U ostvarenju “Moja istina: Silovanje dvojice Korija”, Feldman je naveo da su velika imena Holivudske scene zlostavljali Korija Hema i njega u detinjstvu. Takođe je otkrio da mu je Kori Hem svojevremeno ispričao detalje gnusnog čina, kada ga je silovao Čarli Šin kada je imao 19 godina.

foto: Reuter

“Rekao mi je da ga je silovao usred bela dana. Pričao mi je kako ga je ugurao između prikolica i napao” ,isitče Feldman.

U ovom dokumentarnom filmu još nekoliko ljudi je potvrdilo da im je pokojni Kori Hajm to priznao, nakon čega su se oglasili i advokati Čarlija Šina:

“Ove bolesne tvrdnje su laž. Tačka”

Pre tri godine, Šina je za seksualno zlostavljanje pokojnog Hejma optužio i glumac Dominik Braska.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.