PRVI PUT GA VIDIMO BEZ MAJICE I PRAVA JE ZVERINA! Skinuo se NAJZGODNIJI HOLIVUDSKI GLUMAC, žene i devojke u TRANSU!
Zek Efron, Foto: Printscreen Instagram

VRELO LETO

PRVI PUT GA VIDIMO BEZ MAJICE I PRAVA JE ZVERINA! Skinuo se NAJZGODNIJI HOLIVUDSKI GLUMAC, žene i devojke u TRANSU!

Holivudski glumac Zek Efron pohvalio se fotografijama snimljenim na jezeru Krauli u Kaliforniji

Objavljeno: 14:44h

Američki glumac Zek Efron (31) postao je popularan zbog uloge u mjuziklu 'High School Musical'. Miljenik tinejdžerki tada je imao svega 18 godina, a skupio je brojne obožavateljke zahvaljujući lepom glasu i razbarušenoj kosi. U međuvremenu Efron se nabildovao, promenio izgled, a od nedavno možemo da ga gledamo i u opasnom trileru o ubici Tedu Bandiju 'Krajnje izopačen, nepojmljivo zao i opak'.

foto: Printscreen Instagram

- Nikad ranije nisam imao takvu ulogu, u kojoj je važno razdvojiti sebe od lika kojeg tumačim, jednom kad uveče legnem u krevet. Moram da priznam da nisam uvek uspevao u tome - izjavio je Zek koji je za ulogu Bandija morao da izgubi određenu kilažu, zbog čega je bio na rigoroznoj dijeti.

Glumac se nedavno na društvenim mrežama pohvalio fotografijama snimljenim na jezeru Krauli u Kaliforniji. Efron na fotografijama pozira go, a obožavateljke nisu mogle a da ne primete njegov isklesan torzo.

foto: Printscreen Instagram

- Koja si ti zver - komentarisao je jutjuber i influenser Brent Rivera (21), a ostali su mu poručili kako izgleda savršeno.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.