ESPRESO INTERVJU DRAGANA MIRKOVIĆ: Moji roditelji se nikada nisu postideli ŠTO SAM IM JA ĆERKA
Foto: Printscreen

O JELENI KARLEUŠI I POROCIMA ESTRADE

ESPRESO INTERVJU DRAGANA MIRKOVIĆ: Moji roditelji se nikada nisu postideli ŠTO SAM IM JA ĆERKA

Ekskluzivni intervju sa folk zvezdom

Objavljeno:

Folk diva Dragana Mirković u petak se druži sa beogradskom publikom. Ona je na programu prvog dana "Music Week Festivala" na Ušću. – Jako sam srećna i uzbuđena sam. Dopada mi se način na koji se pojavljujem pred beogradskom publikom. Znači, nije samo moj solistički koncert već je nešto drugačije i što dosad inače nisam radila, pa me i to raduje zato što je drugačije i stvarno se radujem - rekla je Dragana za Espreso.co.rs.

Nedavno su na Draganinom koncertu u Požarevcu bili i njeni roditelji. Oni sigurno imaju razloga da budu ponosni na svoju ćerku, a nas je zanimalo da li postoji nešto zbog čega oni kritikuju Draganu.

foto: Printscreen

– Ja moram da kažem da su moji roditelji ponosni prvenstveno na sebe što ih nisam obrukala nimalo, što se nikada nisu postideli što su moji roditelji. Nijednim mojim gestom, nijednim postupkom, rečju, načinom života i odabirom životnog puta i privatnog i poslovnog i to je ono zbog čega oni mogu tako ponosno da sede i da gledaju u svoju ćerku. Ponosna sam na svoj životni put i zbog njih i zbog sebe i zbog svog supruga, dece. Mislim da nije lako onima kojim se plaše da pogledaju iza sebe ili koji se plaše da li će njihova sadašnja porodica da sazna nešto iz njihovog života. Ja nemam te strahove i to je ono što mene čini srećnom i sigurnom itd. Naravno da roditelji kao roditelji uvek imaju neku reč da kažu. Ovi njihovi saveti su uglavnom: "Nemoj da se sekiraš i ako neko napiše neku laž. Zašto se ti sekiraš? Pa, tebe ljudi znaju 35 godina. Ti nemaš više potrebe da razmišljaš da li neko može da promeni sliku o tebi, jer ako se nisi dokazala svih ovih godina kakav si čovek, onda prestani da radiš više ako se treba dokazivati i posle 35 godina!" To su njihovi saveti i njihova briga za mene - rekla je Dragana u intervjuu za naš portal.

U nastavku pogledajte snimak u kojem vam između ostalog Dragana otkriva zašto je ona jedna od retkih pevačica koje se nisu posvađale sa Jelenom Karleušom i kako je uspela da odoli porocima koji se vezuju za estradne ličnosti.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.