ĆERKA ELVISA PRISLIJA OTKRILA PERVERZNE DETALJE IZ BRAKA S DŽEKSONOM: Koje POZE je voleo i zašto je SKIČAO i BEŽAO!
Lisa Mari Prisli pružala je Majklu Džeksonu emotivnu podršku, Foto: Profimedia

USRED AFERE O PEDOFILIJI

ĆERKA ELVISA PRISLIJA OTKRILA PERVERZNE DETALJE IZ BRAKA S DŽEKSONOM: Koje POZE je voleo i zašto je SKIČAO i BEŽAO!

Majkl se Lisom Mari Prisli oženio čim su počele da kruže glasine o zlostavljanju dešaka

Objavljeno:

Dokumentarac "Leaving Neverland" je poslednjih nedelja glavna tema svetskih medija. Dok prljavi detalji ne prestaju da intrigiraju javnost, aktuelizovana je još jedna od zanimljivijih tema iz života kralja popa. To je dvogodišnji brak Majkla Džeksona sa ćerkom Elvisa Prislija, kojom se pevač oženio čim su počele da kruže glasine o zlostavljanju dečaka.

Name, Majkl Džekson je sa Lisom Mari Prisli bio u braku dve godine, a sve je počelo 1992. godine.

Majkl Džekson i Lisa Mari Prisli dve godine bili u braku
Majkl Džekson i Lisa Mari Prisli dve godine bili u brakufoto: Profimedia

Kako su brzo krenule sumnje, pa i optužbe protiv Džeksona za seksualno zlostavljanje dece, on je postao zavistan od njene emotivne podrške.

Imala sam osećaj da su ga pogrešno optužili i da nije uradio ništa loše. Bila sam zabrinuta zbog njegovog emotivnog stanja i osećala sam da mogu da ga spasem. Htela sam to", rekla je Lisa Mari, koja ga je i nagovorila da se nagodi van suda, te da ode na lečenje od zavisnosti od tableta za smirenje.

Lisa Mari takođe je ispričala kako je voleo perverzne igrice i igranje uloga u krevetu, ali tu je stala. Otkrila je da je najčešće hteo seks u stojećem položaju, kao i da je često pevao i skičao za vreme seksa.

Insistirala je da spavaju zajedno pre venčanja jer je htela da se uveri da će ispunjavati svoje bračne dužnosti. Kasnije je rekla da je taj prvi seks najbolji koji je imala u životu", piše u knjizi.

Probudila bih se, a njegova šminka je bila razmazana po posteljini, stoji u knjizi i dalje se navodi da kad je jednom upalila svetla pre nego što su počeli da vode ljubav, on je navodno počeo da vrišti da ga ne gleda:

Otrčao je u kupatilo prekrivajući lice rukom. Vratio se nakon 20 minuta s punom šminkom i ogrnut kućnim ogrtačem, piše u knizi, navodno, jer nije hteo da ga vidi bez šminke čak ni tada.

Ćerka Elvisa Prislija nije otkrila razlog razvoda s Džeksonom
Ćerka Elvisa Prislija nije otkrila razlog razvoda s Džeksonomfoto: Profimedia

Razlog razvoda nije otkrila. Njoj je to bio drugi brak, pre Džeksona bila je s Denijem Kjuom četiri godine, a treći put udala se za Nikolasa Kejdža, s kojim je bila od 2002. do 2004. Četvrti put se udala za muzičara Majkla Lokvuda, s kojim je ostala najduže, od 2006. do 2016. godine, kad su se rastali, iako nikad nisu službeno okončali razvod.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.