SNIMAK IZ 2003. GODINE OTKRIO MRAČNU TAJNU: Priča se da je ovaj američki pevač bio PEDOFIL?!
Bio je veoma talentovan za muziku, Foto: Printscreen Youtube

šokantno!

SNIMAK IZ 2003. GODINE OTKRIO MRAČNU TAJNU: Priča se da je ovaj američki pevač bio PEDOFIL?!

Mnogi pevačevi saradnici su tada raskinuli saradnju sa njim!

Objavljeno:

Dokumentarac "Odlazak iz Nedođije" (Leaving Neverland) podigao je mnogo prašine a svet ga smatra ključnim dokazom da je Majkl Džekson zaista bio pedofil, naročito nakon ove prikazane scene.

Svet se sve više ujedinjuje u mišljenju da je kralj popa, Majkl Džekson, bio pedofil. Nakon što je emitovan dokumentarac, sve je više saradnika Majkla Džeksona koji se ograđuju od svoje saradnje sa njim. Tako su, recimo, producenti "Simpsonovih" potpuno ukinuli epizodu u kojoj je glavna zvezda kralj popa.

Istu reakciju proizveo je još jedan dokumentarac, emitovan 2003. godine dok je Majkl Džekson još uvek bio živ. U pitanju je ostvarenje Martina Bašira "Život s Majklom Džeksonom", kada su sumnje da je kralj popa pedofil postale jače. U filmu je Bašir nekoliko puta pitao muzičara zašto on kao 44-godišnji muškarac spava u istoj sobi sa dečacima.

- Deci treba ljubav i nežnost. Roditelji ih zapuštaju i stalno su na računarima. Samo želim da im pružim ljubav - rekao je tada Džekson. Nakon te njegove rečenice, usledila je scena koja je izazvala gađenje kod većine - Džekson je kamerama predstavio svog 12-godišnjeg "prijatelja", dečaka koji se u tom trenutku lečio od raka. Sve vreme intervjua, Džekson ga je grlio, držao za ruku i govorio da ga voli.

- Najlepše je deliti krevet s nekim koga voliš - rekao je Majkl Džekson, a dečak je tada rekao da mu je pevač rekao "Ako me voliš, spavaćeš sa mnom u krevetu".

Bonus video

ORIČEM SE HONORARA, PEVAM ZA ŽENE KOJE SE BORE PROTIV RAKA DOJKE: Marija Šerifović izašla na scenu i odmah pokrenula LUDILO! (KURIR TV) 2

(Espreso.co.rs/Žena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.