ČOVEK STENA POSTAO JE OTAC po treći put, ali fotografija SA BEBOM IZ BOLNIČKOG KREVETA umesto da nas razneži, ostavila nas je u čudu! (FOTO)
Dvejn Džonson je podelio sa fanovima divne vesti, Foto: Reuters

je l' primećujete nešto čudno?

ČOVEK STENA POSTAO JE OTAC po treći put, ali fotografija SA BEBOM IZ BOLNIČKOG KREVETA umesto da nas razneži, ostavila nas je u čudu! (FOTO)

Dvejn Džonson, poznat i kao čovek Stena postao je tata jedne preslatke devojčice

Objavljeno: 10:54h

Iako je poznat po ulogama "opasnih momaka", holivudski glumac Dvejn Džonson u stvarnom životu je veoma posvećen i nežan otac.

Glumac je pre tri godine sa svojom dugogodišnjom partnerkom Lorin Hašijan dobio ćerku, koja je njihovo prvo zajedničko dete, a sada je postao bogatiji za još jednog anđela.

Presrećni otac je na Instagram profil okačio fotografiju iz porodilišta koja je u samo nekoliko sati postala pravi viralni hit.

- Blagosloven sam i ponosan što mogu da objavim da je na svet stigla još jedna snažna devojčica. Tiana Đia Džonson stigla je na ovaj svet poput sile prirode, a mama Loren ju je donela poput rok zvezde - napisao je glumac koji je ovom prilikom malo i začudio svoje fanove.

Oni su se malo zbunili jer se "čovek Stena" slikao u bolničkom krevetu bez majice, pa su komentarisali da izgleda "kao da se on lično porodio".

Podsetimo, glumac iz prethodnog braka sa Deni Garcijom ima ćerku Simon.

Bonus video

IZGOVORI NE POSTOJE: Slomila je kičmu, bila nepokretna 3 meseca, a ono što sada radi je ludilo!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.