Izvađena mu je žučna kesa, slepo crevo, a onda su mu 2016. lekari saopštili STRAVIČNU DIJAGNOZU! Sve o iznenadnoj smrti mladog Avićija
Avići, Foto: Reuters

prerani odlazak di-džeja

Izvađena mu je žučna kesa, slepo crevo, a onda su mu 2016. lekari saopštili STRAVIČNU DIJAGNOZU! Sve o iznenadnoj smrti mladog Avićija

Avići je nekoliko puta napominjao kako scena nije za njega

Objavljeno:

Tim Bergling, poznatiji kao Avići, preminuo je 20. aprila 2018. godine, oko pet meseci pre nego što će navršiti 29. Šokantnu vest o smrti najplaćenijeg di-džeja potvrdila njegova portparolka Dijana Baron.

"Sa velikom tugom moram da saopštim da smo ostali bez Tima Berlinga, poznatijeg kao 'Avicii'. On je pronađen mrtav u Muskatu, u Omanu, u petak popodne. Njegova porodica je užasnuta ovom tragedijom i molimo vas da poštujete njihovu privatnost. Više nećemo davati bilo kakve izjave", navodi se u saopštenju.

Uzrok smrti još uvek nije ustanovljen.

Studiomode

A post shared by Avicii (@avicii) on

Tokom 2014. godine di-džeju je izvađena žučna kesa, kao i slepo crevo, ali to nije bio kraj njegovim zdravstvenim problemima. 2016. godine dijagnostikovan mu je akutni pankreatitis, što ga je navelo da se izuzetno prevremeno penzioniše, u odnosu na njegovu generaciju.

"Velika je čast putovati po svetu i nastupati, ali to ostavlja premalo života za čoveka iza umetnosti", poručio je tom prilikom.

Aviči je nekoliko puta napominjao kako scena nije za njega. Uživao je u slobodnom vremenu, tokom kojeg ga nije mučio stres. Pankreatitis mu je ustanovljen zbog alkohola.

??It’s always sunny in California??

A post shared by Avicii (@avicii) on

Niko nije ni slutio da je fotografija sa odmora jedna od njegovih poslednjih. Di-džej je pronađen mrtav Muskatu proteklog petka.

Bonus video:

ALARMANTNO: Evo od koje bolesti žene u Srbiji najviše obolevaju i šta je izaziva!?

(Espreso.co.rs/Metro.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.