BIVŠA DEVOJKA SE OPROSTILA OD AVIĆIJA NA INSTAGRAMU: Fanovi je dočekali na nož, pisali joj najgore gadosti! (FOTO)
smrt švedskog di-džeja je danas tema u svim medijima, Foto: Reuter

tužno

BIVŠA DEVOJKA SE OPROSTILA OD AVIĆIJA NA INSTAGRAMU: Fanovi je dočekali na nož, pisali joj najgore gadosti! (FOTO)

Ona je objavila dve fotografije na kojima se ljube

Objavljeno: 15:39h

Smrt švedskog di-džeja Avićiija danas je tema broj jedan u svim svetskim medijima. Iako se porodica slavnog muzičara nije oglašavala nakon potvrde smrti, njegovi prijatelji i kolege zasuli su društvene mreže oproštajnim porukama.

Last week it was #mermaidhair this week it’s #neonhair what should I do next week?

A post shared by Emily Goldberg (@emilygoldberg89) on

Na Instagramu se oglasila i njegova bivša devojka Emili Golberg koja je objavila dve fotke na kojima se njih dvoje ljube.

- Hajde, dušo, ne diži ruke od nas. Odaberi me i ja ću ti pokazati ljubav. Ovo su stihovi iz pesme koju je Tim napisao za mene. Volela bih da sam bila vredna toga i njegove ljubavi. Dve godine koliko smo bili zajedno bio je moja najbliža osoba, najbolji prijatelj. Sada ne mogu pogledati slike, a da znam da mu nikada više neću videti lice. I dalje zbrajam svoje misli. Hvala vam svima na porukama podrške. Probudite me kada se sve ovo završi, jer ne želim da je to stvarno. Počivaj u miru - napisala je Emili, koja je s Avićijem bila u vezi od 2013. do 2015. godine.

Međutim, njen gesta nije oduševila sve. Mnogi Avićijevi fanovi napali su Emili zbog objave fotografija na kojima se ljubi s njim. Izvređali su je, neki psovali, a neki nazvali pogrdnim imenima.

"Raskinuli ste pre tri godine, čemu ove fotke?", "K******na željna pažnje, gadiš mi se", "Očajna si za pažnjom, sram te bilo", samo su neki od komentara poteza bivše devojke preminule zvezde.

Bonus video:

HOROR KOD MLADENOVCA: Nožem ubio babu, pa pozvao policiju!

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.