SAZNAO DA IMA 10 PUTA VEĆU ŠANSU DA OBOLI OD OVE BOLESTI NEGO OSTALI LJUDI: Dijagnoza ga je NATERALA NA OVO, ŠOK
Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

DA LI JE REALNO OVO?

SAZNAO DA IMA 10 PUTA VEĆU ŠANSU DA OBOLI OD OVE BOLESTI NEGO OSTALI LJUDI: Dijagnoza ga je NATERALA NA OVO, ŠOK

Dijagnoza i saznanje o potencijalnom razvoju teške bolesti navelo ga je da napiše memoare

Objavljeno:

Kris Hemsvort (40), zvezda Marvelovog serijala o Toru, snimio je dokumentarni serijal za striming servis "Disney+" kada je saznao da on ima skoro 10 puta veću šansu da oboli od Alchajmerove bolesti nego ostatak svetske populacije.

Kako piše časopis "Women's Day" dijagnoza i saznanje o potencijalnom razvoju teške bolesti navelo ga je da napiše memoare.

Prijatelj blizak glumcu rekao je: „Najviše se brine za porodicu i saznanje da će doći dan kada će njegova deca brinuti o njemu. To mu je dalo mnogo dublju perspektivu života. Kris Hemsvort je počeo da beleži ideje za svoju knjigu posle svoje 40. godine prošlog avgusta, ali stvari nisu bile tako ozbiljne sve do prošle nedelje, kada je angažovao jednog od najboljih književnih agenata Los Anđelesa“, rekao je izvor.

Zvezda Marvelovog serijala o Toru, snimio je dokumentarni serijal za striming servis 'Disney+'
Zvezda Marvelovog serijala o Toru, snimio je dokumentarni serijal za striming servis "Disney+" foto: Priscilla Grant / Everett / Profimedia

Kris Hemsvort (40) je navodno potpisao ugovor sa Metom Martinom iz Agencije za kreativnu umetnost, koji je poznat u Holivudu po kupovini i prodaji scenarija.

Prijateljica je rekla za "Woman's Day" da će holivudski glumac zaposliti pisca da pomogne u pisanju memoara.

„On ne želi da ovo budu još jedan dosadni memoari slavnih, niti planira da oda tajne slavnih, ali želi da priča o svojoj ulozi savremenog tate i očuvanju zdravlja“.

Australijski glumac ne planira da se povuče, ali ne prihvata tako često uloge kao ranije.

Posle analize krvi za, obavešten je da je „između osam i 10 puta“ veća verovatnoća da će razviti Alchajmerovu bolest nego opšta populacija
Posle analize krvi za, obavešten je da je „između osam i 10 puta“ veća verovatnoća da će razviti Alchajmerovu bolest nego opšta populacijafoto: CraSH / Zuma Press / Profimedia

Objašnjavajući razlog zašto je odlučio da smanji broj projekata koje preuzima, Kris je rekao za ET 2023. godine: „Želim da odmorim jer radim 10 godina i imam troje dece sa kojima želim da provedem više vremena".

U istom intervjuu, Hemsvort je otkrio da je u većem riziku od Alchajmerove bolesti posle snimanja epizode za serijal "Limitless".

Posle analize krvi za, obavešten je da je „između osam i 10 puta“ veća verovatnoća da će razviti Alchajmerovu bolest nego opšta populacija, jer je on jedan od samo dva do tri procenta ljudi sa dve kopije gena APOE4.

Glumac je na vest o sopstvenoj predispoziciji za Alchajmerovu bolest reagovao tako što je vodio zdrav način života.

„Da nisam znao ove informacije, ne bih napravio promene koje sam napravio“, rekao je on.

Bonus video:

01:06

Bizarni video Britni Spirs

(Espreso / Blic žena/ Milorad Milovanović / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.