LAZARICA POSTALA ATOMSKA BOMBA: Ivana je nekad bila SMERNA, a onda je rešila da pokaže SVE ATRIBUTE, KAKVA ŽENA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

AU, ČOVEČE!

LAZARICA POSTALA ATOMSKA BOMBA: Ivana je nekad bila SMERNA, a onda je rešila da pokaže SVE ATRIBUTE, KAKVA ŽENA

Ko se seća Ivane Jordan i gde je nestala?

Objavljeno:

Beovizija je prvi put održana 2003. godine, a od tad je ovo takmičenje najgledanije u Srbiji. Pesma za Evroviziju je novi oblik takmičenja koji organizuje Radio televizija Srbije, ali je poenta ista - bira se predstavnik Srbije za Evroviziju. Beovizija je poslednji put pod tim nazivom održana 2018. godine.

Mnogi su baš na Beoviziji ostvarili neverovatan uspeh iako nisu prošli dalje, a jedna od njih je bila i zanosna plavuša kojoj je karijera posle ovog takmičenja prosto procvetala.

Lazariuca iz 2006. godine
Lazariuca iz 2006. godinefoto: Print Screen Youtube/newsttar

2006. godine Srbija i Crna Gora zvanično su se odvojile, a naredne godine dve zemlje nastupile su prvi put samostalno na takmičenju za Pesmu Evrovizije. Te 2006. pojavila se i pevačica Ivana Jordan koja se pesmom "Lazarica" lansirala u estradno nebo. Ona je tada osvojila treće mesto.

Mnogi su baš na Beoviziji ostvarili neverovatan uspeh
Mnogi su baš na Beoviziji ostvarili neverovatan uspehfoto: Print Screen Youtube/newsttar

Ona je posle toga postala prepoznatljiva u narodu, snimila je par albuma, a onda rešila da se povuče. Međutim, sada je ponovo vidimo!

Pevačica je danas prilično aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde kači golišave objave kojim dovodi do ludila jači pol, a akcenat je na njenom bujnom poprsju.

Ivana je ostala verna plavoj boji kose, a jedina promena kod nje je veći broj kilograma nego ranije. Međutim, mnogi tvrde da im je Ivana seksepilnija sa manjim viškom.

Pogledajte kako Ivana izgleda danas:

1 / 7 Foto: Zen/ATAImages

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:15

IVANA JORDAN POKAZALA SAVRŠENU FIGURU! Pevačica u zaigrla u ultra mini suknji i oduševila sve!

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.