FEDERALNI AGENTI UPALI U KUĆU, A ONDA JE I LOCIRAN PRIVATNI AVION: Muzički mogul više puta optužen za zlostavljanje
Foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

DA LI JE REALNO OVO?

FEDERALNI AGENTI UPALI U KUĆU, A ONDA JE I LOCIRAN PRIVATNI AVION: Muzički mogul više puta optužen za zlostavljanje

Nije poznato u ovom momentu da li se on ukrcao u tu luksuznu letelicu

Objavljeno: 07:31h

Federalni agenti pretresli su više kuća čuvenog repera Paf Didija, u Los Anđelesu, Njujorku i Majamiju, a njegov privatni avion lociran je kilometarima, kilometrima daleko. Nije poznato u ovom momentu da li se on ukrcao u tu luksuznu letelicu. TMZ je pratio avion koji je lociran na Karibima odnosno na Antigvi i Barbudi.

Na osnovu aktivnosti avion Paf Dedija leteo je gore-dole u Kaliforniji između nedelje i ponedeljka, poleteo je sa aerodroma u Sakramentu u nedelju uveče, u 17 i 30 h po pacifičkom vremenu i sleteo u Palm Springs sat vremena kasnije.

Sat vremena nakon toga krenulo se sa aerodroma u Palm Springsu i doletelo u Los Anđeles. Oko devet sati ujutru ponedeljak, mlažnjak je kreneo na Antigvu. Avion se trenutno nalazi na ovoj ostvrskoj zemlji, ne zna se da li je Paf Didi bio u avionu.

Na osnovu aktivnosti avion Paf Dedija leteo je gore-dole u Kaliforniji između nedelje i ponedeljka
Na osnovu aktivnosti avion Paf Dedija leteo je gore-dole u Kaliforniji između nedelje i ponedeljkafoto: Profimedia

Federalni agenti upali su juče u kuće čuvenog repera Paf Dedija, koji se suočava sa brojnim tužbama i optužbama za seksualno zlostavljanje. Snimak racije odnosno preteresanja nekretnine medijskog mogula (54) na Beverli Hilsu, kruži internetom, još nije poznat uzrok tome.

Izvori iz policijske rekli su TMZ da su agenti Ministarstva unutrašnje bezbednosti "usred racije na imanju muzičara", sa helikopterima kao i da je prisutna lokalna policija. Nadležni za provođenje zakona takođe se nalazi u kući, ispituje određeni broj ljudi ispred vile, nije poznato da li je Šon kombs prisutan. Izvršena je racija i u njegovim kućama u Miamiju i Njujorku, navodi NBC News i lokalne stanice u Los Anđelesu i Majamiju

1 / 5 Foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Ranije danas, odeljenje Ministarstva unutrašnje bezbednosti u Njujorku izvršilo je akciju u skladu sa zakonom i u sklopu istrage koja je u toku, uz pomoć odeljenja u Los Anđelesu, Majamija i naših lokalnih partnera za sprovođenje zakona", rečeno je iz ministarstva za The Guardian.

Reper vodi razne pravne bitke, uključujući i onu protiv neimenovane žene koja je tvrdila da su je on i dva prijatelja seksualno napastvovali kada je imala 17 godina. Više žena ga je optužilo za seksualno nasilje.

Bonus video:

00:08

Reper zabrinuo fanove

(Espreso/Blic žena/Jelena Milenković/Prenela:MS.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.