SRBI SE ŠOKIRALI KADA JE ZA VIKEND PAO SNEG, A ONI ODMAH ZAPALILI NA PLANINU: Naša glumica sa VERENIKOM u RAJU
Foto: Privatna arhiva

zima još nije završena

SRBI SE ŠOKIRALI KADA JE ZA VIKEND PAO SNEG, A ONI ODMAH ZAPALILI NA PLANINU: Naša glumica sa VERENIKOM u RAJU

Naša glumica sa verenikom uživa u snežnim čarolijama na Zlatiboru

Objavljeno: 07:31h

Proteklih dana neke delove Srbije je pokrio i sneg. To je dokaz da iako je kalendarski gotova, to ne znači da je zima zaista gotova.

Upravo u tom snegu, na Zlatiboru, uživali su i glumci Tanja Pavlović i Marko Jovičić.

Ovaj verenički par je dokazao da ih ljubav greje, pa im ne smeta ni prohladno vreme ni temperature oko su ili ispod nule ili svega nekoliko stepeni u plusu.

Verenički par je dokazao da ih ljubav greje
Verenički par je dokazao da ih ljubav grejefoto: Privatna arhiva

Da podsetimo da su Tanja i Marko planirali svadbu za 2023. godinu, ali su tada venčanje morali da odlože zbog obaveza oko snimanja serije "Zakopane tajne".

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

– U poslednje vreme svi nas pitaju kada će svadba i šta je to poremetilo naše planove. Na sreću, svadba nije otkazana nego je samo odložena. Morali smo da je odložimo zbog poslovnih obaveza. S obzirom na to da Markova producentska kuća radi punom parom na snimanju serije “Zakopane tajne”, nismo u mogućnosti da se posvetimo organizaciji tog prelepog događaja zato što želimo da svaka naša zamisao bude realizovana, a ne da bude odrađena na brzinu. Mnogobrojna rodbina sa moje i Markove strane, prijatelji, kao i kolege iz serije i drugih projekata željno iscekuju svadbu, jer znaju kakav je Marko megaloman i znaju da će svadba biti spektakularna i za pamćenje - rekla je tada Tanja za Espreso.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:49

Divan show

(Espreso / M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.