BIVŠA I SADAŠNJA ŽENA SE OBRATILE BRUSU VILISU: Izneti DETALJI IZ PRIVANOG ŽIVOTA, ove stvari će vas RASPLAKATI
Brus Vilis, Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

porodica

BIVŠA I SADAŠNJA ŽENA SE OBRATILE BRUSU VILISU: Izneti DETALJI IZ PRIVANOG ŽIVOTA, ove stvari će vas RASPLAKATI

Demi Mur i Ema Heming Vilis su putem Instagrama čestitala rođendan glumcu koji je bio 19.marta

Objavljeno:

Slavni glumac Brus Vilis proslavio je nedavno 69. rođendan. Na instagramu su se tim povodom oglasile njegova bivša i sadašnja supruga Demi Mur i Ema Heming Vilis.

Uputile su slavnom glumcu veoma dirljive reči i pritom objavile privatne detalje odnosno momente njihove porodice. Holivudskoj legendi je 2022. dijagnostikovana afazija, a prošle godine je usledila nova dijagnoza, frontotemporalna demencija.

Demi Mur objavila je kolaž slika (skrolujte), na prvoj je sa Brusom Vilisom, radi se o novijoj slici. Možemo da vidimo kako glumac sada izgleda. Ovo je veoma emotivan, intiman trenutak bivših supružnika koji su nakon razvoda ostali prijatelji.

Na drugoj fotografiji je Brus Vilis sa unukom Luetom, ćerkom Rumer Vilis, a na trećoj sa ćerkama koje je dobio u braku sa Demi Mur, pomenutom Rumer, Skaut i Talulom koja je nedavno saopštila da joj je dijagnostikovan autizam.

"Srećan, rođendan, BV! Volimo te i jako smo zahvalni što te imamo", poručila je Demi Mur. Glumica je na instagram storiju objavila snimak plesa nje i Brusa koji je zabeležila Rumer Vilis. Taj video našao se i na profilu poznate naslednice.

Ema Heming Vilis sa kojom čuveni glumac ima ćerke Mejbel i Evelin napisala je na Instagramu sledeće: "Baš kao i vi, jednostavno ga obožavamo. Ono što možda ne znate, ali možda možete da zamislite, jeste da je najsigurnije mesto na celom svetu biti u njegovim rukama. On je pravi džentlmen. S toliko ljubavi koju daje i deli. To je ono što vidim, njegovu pravu suštinu. Mogu da vam kažem, tako je čist i tako dobar. Srećan rođendan, ljubavi moja. Ti si dar koji neprestano daje drugima".

"Obožaavm ove slike", prokomentarisala je Eminu objavu Rumer Vilis.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Jelena Milenković/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.