GLUMICA JE TADA ZA DLAKU IZBEGLA SMRT, JEZIVE POVREDE GLAVE: Evo kako je došlo do NEZGODE i kako je IZGLEDALA
Glumica, Foto: Facebook printscreen/Bojana Bambić

pogledajte

GLUMICA JE TADA ZA DLAKU IZBEGLA SMRT, JEZIVE POVREDE GLAVE: Evo kako je došlo do NEZGODE i kako je IZGLEDALA

Bambićeva je jednom prilikom govorila o svom iskustvu

Objavljeno: 10:03h

Glumica Bojana Bambić (42), koju najviše pamtimo po ulozi u filmu "Zona Zamfirova" poslednjih godina se ne eksponira i nemamo priliku da je često gledamo na malim ekranima.

Međutim, ona je nedavno na društvenim mrežama otkrila da je svojevremeno doživela tešku saobraćajnu nezgodu. Naime, ona je tada podelila fotografiju na kojoj je vidimo sa stravičnim povredama, a za koju joj je trebalo da smogne snage da podeli sa svima.

- Podsetnik, 10.8.2015. godine, zauvek ću moliti sve, na današnji dan, da paze kako drugi voze. Hvala Bogu - napisala je Bojana.

Ona je tada podelila fotografiju na kojoj je vidimo sa stravičnim povredama
Ona je tada podelila fotografiju na kojoj je vidimo sa stravičnim povredamafoto: prentscreen/instagram/bambinajana

Bojana je jednom prilikom iznela više detalja o pomenutom događaju.

- 10. avgust 2015. godine, ponedeljak. Konačno sam skupila hrabrosti i snage da vam pokažem kako sam izgledala tog dana posle udesa, sa smrskanim kostima u glavi i nesvesna toga šta me čeka. Tada još nisam znala šta je sve smrskano i izvaljeno iz moje glave. Konačno sam skupila snage da ostavim ove teške godina i puno operacija iza sebe. Poenta ovog posta je da vam moja slika bude u glavi svaki dan kada izađete na ulicu i pazite kako drugi voze! - napisala je tad na društvenim mrežama.

Bojana potiče iz umetničke porodice
Bojana potiče iz umetničke porodicefoto: M.M./ATAImages

Bojana Bambić je rođena 10. oktobra 1981. godine u Beogradu. Glumu je diplomirala na Akademiji umetnosti, 2003. godine predstavom "Jača". Prvu ulogu ostvarila je 2002. godine u filmu "Zona Zamfirova".

Bojana je, inače, ćerka glumice Radmile Živković i Predraga Bambića, a još od tinejdžerskih dana bila je zainteresovana za glumu.

— Kada sam imala 17 godina počela sam intenzivno da razmišljam čime bih volela u životu da se bavim, otvarajući tako razne profesionalne "fioke", kao poslednju otvorila sam i onu u kojoj je bila gluma. Bojažljivo, budući da sam kao dete glumice i snimatelja odrasla u toj profesiji, znala sam šta ona sa sobom nosi, bez ikakvih iluzija. Pokušavajući tako da sebe vidim u raznim profesijama, shvatila sam da bi me najsrećnijom činila moja sadašnja profesija, i tako sam odlučila da spremim prijemni ispit i pokušam — ispričala je ona za medije.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.