MUŠKA INTUICIJA NE ZAOSTAJE ZA ŽENSKOM: Poznati DASA SUMNJAO DA GA ŽENA VARA S KOMŠIJOM, a onda se desio PRAVI ŠOK
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ko bi rekao?

MUŠKA INTUICIJA NE ZAOSTAJE ZA ŽENSKOM: Poznati DASA SUMNJAO DA GA ŽENA VARA S KOMŠIJOM, a onda se desio PRAVI ŠOK

Razvod je finalizovan nekoliko meseci kasnije, u septembru, nakon burne sudske bitke

Objavljeno:

Ženska intuicija nije naivna stvar, a čini se da ni muška ne zaostaje... Tako je sada otkriveno da je glumac Kevin Kostner gajio "jaku sumnju" u odnos njegove bivše supruge Kristin Baumgartner i Džoša Konora. 69-godišnji glumac, koji se nedavno pojavio na 81. dodeli Zlatnih globusa, sumnjao je da se "nešto događa između Kristin i Džoša", rekao je izvor za Us Weekly, te dodao da je njihov blizak odnos bio jedna od onih situacija za koje se kaže da je "slon u sobi".

Baumgartner je prošle godine u maju podnela zahtev za razvod od holivudske zvezde nakon gotovo 19 godina braka, te je kao razlog navela "nepomirljive razlike". Razvod je finalizovan nekoliko meseci kasnije, u septembru, nakon burne sudske bitke.

Od tada je nastavila da se viđa s finansijerom i njihovim bivšim komšijom, a prvi su put viđeni zajedno u julu prošle godine tokom putovanja na Havaje. Krajem prošle godine Kostnera su mediji povezali s pevačicom Džuel, i to tri meseca nakon što su postigli nagodbu o razvodu.

Kevin Kostner
foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Izvor je takođe komentarisao za Us Weekly da, s obzirom na to da je i dobitnik Oskara nastavio dalje, "Kristin ne misli da Kevin ima na šta da se žali."

"Džoš je bio Kristinina stena tokom mučnog razvoda. Ako Kevin ima problema s tim, to je njegova odgovornost", rekao je izvor, te dodao da je blisko prijateljstvo para postalo romantično "relativno nedavno".

Usred njihove brakorazvodne parnice u avgustu 2023. Kostner je tvrdio da "ne zna pouzdano" da li je Baumgartner imala "vanbračne" veze, ali je izjavio da je bio veran tokom njihovog braka.

Kristin je negirala vezu s investitorom, ali je priznala da je od Konora dobila zajam u iznosu od 20.000 dolara
Kristin je negirala vezu s investitorom, ali je priznala da je od Konora dobila zajam u iznosu od 20.000 dolarafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

U pravnom zahtevu koji je tada dobio magazin People, majka troje dece tražila je dodatnu dokumentaciju u vezi s njegovim finansijama. Neki od zahteva uključivali su "troškove koje plaćate vi ili bilo koja osoba na vaš zahtev ili u vaše ime, a koji se odnose na bilo kakve vanbračne romantične veze."

Advokatski tim zvezde je u odgovoru naveo da je zahtev, "podnesen samo u svrhu uznemiravanja, preširok u pogledu vremenskog razdoblja i tematike, tegoban, opresivan i nedopustivo složen."

Kostner i njegov tim takođe su dodali da on "ne zna pouzdano da li je Kristin bila u 'vanbračnim romantičnim vezama' pre razvoda i, ako jeste, da li je potrošila nešto od njegovog novca ili naplatila bilo kakve troškove za svoju aferu s njegovih kreditnih kartica".

Kevin i Kristin postigli su nagodbu za razvod u septembru 2023
Kevin i Kristin postigli su nagodbu za razvod u septembru 2023foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Njegovi advokati takođe su dodali da "Kevin nema odgovarajuća dokumenta za ‘vanbračne romantične veze‘ u koje se upustio jer on nije bio ni u jednoj".

Dok je bila na sudu u avgustu, Kristin je negirala vezu s investitorom, ali je priznala da je od Konora dobila zajam u iznosu od 20.000 dolara. Objasnila je da je već vratila 10.000 dolara, dok je drugu polovinu dala roditeljima, ali je izjavila da će i ostatak vratiti Džošu.

Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon žestoke pravne bitke, Kevin i Kristin postigli su nagodbu za razvod u septembru 2023. Bivši par ima troje dece, Kejdena (16), Hejesa (14) i Grejs (13), a Kristin je dobila mesečnu alimentaciju u iznosu od 63 hiljade dolara mesečno.

Kristinin novi muškarac je 49-godišnji finansijer Džoš Konor, koji je i sam razvedeni otac troje dece. Par je Božić proveo zajedno, kada su se njegovim privatnim avionom odvezli na Havaje. Izvor blizak paru otkrio je da su se upoznali preko svojih ćerki, koje su bliske prijateljice i često se druže.

Konor i njegova bivša supruga Patriša (48) godinama su bili prijatelji s Kostnerovima, a oboje žive u Montekitu, blizu Baumgartnerine kuće za iznajmljivanje.

Bonus video:

20:07

VECERNJI DNEVNIK 25.01.2024

(Espreso/ Jutarnji.hr/ J.D./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.