MISTERIJA TESTAMENTA I DAN DANAS FRAPIRA: Kako su milioni legendarnog Džokera pripali dvogodišnjem detetu?
Foto: WARNER BROS / AFP / Profimedia

MALO KO ZNA

MISTERIJA TESTAMENTA I DAN DANAS FRAPIRA: Kako su milioni legendarnog Džokera pripali dvogodišnjem detetu?

Hitov otac Kim je tada potvrdio ovu informaciju.

Objavljeno: 09:22h

Teško je poverovati da je legendarni glumac Hit Ledžer umro pre 16 godina, u svojoj 28. godini, ali obožavaoci zvezde Mračnog viteza pitaju se ko je dobio njegovo bogatstvo.

Naime, procenjeno je da je Ledžer bio "težak" više od 16 miliona dolara u trenutku njegove smrti - što iznosi više od 12 miliona funti, a Ledžerov testament je proveren na Vrhovnom sudu Australije u Pertu i prvobitno je sve ostavio svojim roditeljima i sestrama Kejt, Ešli i Oliviji.

Međutim, Hit je potpisao testament dve godine pre nego što mu se rodila ćerka Matilda, pa je porodica kasnije odlučila da sve pokloni mezimici.

Hit Ledžer
foto: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

U početku nije bilo tako jednostavno, jer su se tada pojavili izveštaji da će Ledžerova bivša verenica Mišel Vilijams podneti zahtev u ime ćerke, ali umesto toga je rešeno bez pravne bitke.

Hitov otac Kim je tada potvrdio ovu informaciju.

- Nema tužbe. Naša porodica je sve poklonila Matildi. Ona je naš apsolutni prioritet, a Mišel je sastavni deo naše porodice. Sada, sa 16 godina, Matilda je slika svog oca, a postala je starija sestra 2021. nakon što je Mišel dočekala drugo dete sa suprugom Tomasom Kejlom - rekao je on u emisiji The Project na Kanalu deset.

- Ona ima ogroman broj njegovih manira, veoma je radoznala, ima njegovu energiju, jer Hit nikada nije spavao kada je imao dve godine, a Matilda je takva- istakao je on, pa dodao:

Hitov otac Kim je tada potvrdio ovu informaciju.
Hitov otac Kim je tada potvrdio ovu informaciju.foto: WARNER BROS / AFP / Profimedia

- Mišel je bila briljantna. Održala je Hita veoma živim u očima svoje ćerke. Uvek je puna pitanja, uvek želi da zna ovo ili ono o svom tati.

Iako je Kim bio zadužen za upravljanje Heathovim imanjem, njegova braća Mike i Hadin nisu bili sasvim zadovoljni načinom na koji je on upravljao stvarima. Hitov ujak Hajdn rekao je novinarima nakon njegove smrti da je zabrinut za Matildu i kako će sredstva biti raspoređena - pošto je Kim imao lošu reputaciju u upravljanju imanjima.

Oba Kimova brata su tvrdila da je tako loše upravljao imovinom njihovog oca, ser Franka Ledžera, da je smenjen kao izvršitelj kada je Frenk preminuo 90-ih. Majk je tada za magazin People rekao:

- Upao je u ogromne dugove.

Frank je navodno bio u dobrom stanju godinama nakon što je prodao svoju privatnu kompaniju J&E Ledger 1970. godine, a njegova kuća je bila na aukciji za nešto manje od milion funti. Dve Frankove ćerke su navele da je Kim 'svoje interese stavio ispred interesa trusta i koristio imovinu fonda kako bi unapredio svoje poslovne interese'.

Matilda u ovom trenutku ima 18 godina, pošto je rođena 28. oktobra 2005. godine.

Bonus video:

18:54

VECERNJI DNEVNIK 22.01.2024.

(Espreso/Telegraf/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.