NOVI PAZAR NIJE DEO SRBIJE? Pevač dobio DOŽIVOTNU ZABRANU ulaska u NAŠU ZEMLJU pa ŠOKIRAO: "Imam ja svoj SANDŽAK"
Sadik Hasanović, Foto: Printscreen

šta bi?

NOVI PAZAR NIJE DEO SRBIJE? Pevač dobio DOŽIVOTNU ZABRANU ulaska u NAŠU ZEMLJU pa ŠOKIRAO: "Imam ja svoj SANDŽAK"

Selma nije jedina kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju

Objavljeno:

Pevačica Selma Bajrami, juče je, 22. januara, vraćena sa aerodroma Nikola Tesla, jer joj je zabranjen ulazak u Srbiju, ali ona nije jedina, a pogotovu ne iz Bosne i Hercegovine.

Naime, tako je pevaču koji je tek počeo da gradi karijeru učešćem u Zvezdama Granda, Sadiku Hasanoviću, 2021. godine takođe zabranjen ulaz - zbog govora mržnje prema Srbima.

Nakon što mu je 2. avgusta 2021. godine zabranjeno da uđe u Srbiju, pevač je rekao da nije ni pokušavao da dođe u Srbiju već u svoj Novi Pazar.

1 / 5 Foto: Youtube

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak. Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom, ali da bih došao do Novog Pazara, a ne u Srbiju. Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak. Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati – rekao je tada Sadik za "Informer".

- Dobio sam sada papir da sam vraćen s granice. Ljudi moji, prema informaciji koju sam ja dobio ta zabrana je doživotna – rekao je on za "Avaz".

Bonus video:

00:15

Selma Barjami ponovo provocira

(Espreso/Avaz/Telegraf/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.