DA TI SE CELO TELO NAJEŽI! GLUMAC PRONAĐEN MRTAV U KOLIMA, A PRIZORI SA SAHRANE KIDAJU DUŠU: Potresno do bola
Li-Sun Kjun, Foto: STR / AFP / Profimedia

dirljivo

DA TI SE CELO TELO NAJEŽI! GLUMAC PRONAĐEN MRTAV U KOLIMA, A PRIZORI SA SAHRANE KIDAJU DUŠU: Potresno do bola

Pogledajte kako je izgledala sahrana čuvenog glumca Li-Sun Kjuna

Objavljeno: 13:24h

Čuveni južnokorejski glumac Li-Sun Kjun koji je pre dva dana pronađen mrtav u automobilu u jednom parku u centru Seula, biće kremiran danas, a njegovi posmrtni ostaci biće postavljeni u memorijalnom parku u Gvangdžuu, 32 kilometra jugoistočno od prestonice. Sa sahrane pristižu potresne fotografije. Tragedija je šokirala svetsku javnost, a prethodili su joj brojni uznemirujući detalji.

Porodica glumca Li- Sun Kjuna potpuno je skrhana, supruga Jeon Hye-jin briznula je u plač, držeći za ruku mlađeg sina dok je stariji sin izneo očevu fotografiju iz pogrebnog preduzeća. Lijevi prijatelje i kolege uplakani su posmatrali tužnu povorku.

Obožavaoci su postavili memorandume na zidove pogrebnog poduzeća sa porukama: "Zbogom, moj gospodine" i "Sada, molim te, počivaj u miru" u znak sećanja na glumčevu zaostavštinu, piše Daily mail.

Glumca (48) su pronašli nakon što je njegova supruga prijavila nestanak, a u kući pronašla njegovu poruku koja je izgledala kao oproštajno pismo, saopštila je južnokorejska novinska agencija Yonhap, a prenosi The Guardian.

Li koji je za ulogu u filmu "Parazit" nagrađen Oskarom, bio je pod policijskom istragom zbog navodne upotrebe marihuane i drugih psihoaktivnih supstanci. Ispitivali su ga tri puta, a on je tvrdio da ga je prevarila barmenka koja ga je, prema njegovim rečima, nagovorila da koristi drogu, a onda i probala da ga ucenjuje.

Obratio se kratko novinarima krajem oktobra pre nego što je ušao uu policijsku stanicu gde ga je čekalo novo ispitivanje: „Iskreno se izvinjavam što sam izazvao veliko razočaranje mnogima zbog ovako neprijatnog događaja. Žao mi je moje porodice koja trenutno prolazi kroz tako tešku bol".

U Južnoj Koreji na snazi su strogi zakoni o narkoticima, krivična dela obično se kažnjavaju sa najmanje šest meseci zatvora, povratnici i dileri mogu da dobiju kaznu do 14 godina zatvora.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/Blic žena/T.B./Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.