POSLE 4 GODINE REŠILA DA PROGOVORI O PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA: Desio se GUBITAK, ovo svaku ŽENU ZABOLI
Jelisaveta Orašanin, Foto: Zorana Jevtić

otvoriladušu

POSLE 4 GODINE REŠILA DA PROGOVORI O PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA: Desio se GUBITAK, ovo svaku ŽENU ZABOLI

Jelisaveta je u svojoj prvoj ispovesti otkrila je da je prošla kroz čak pet procesa za godinu i po dana, te da je tek peti urodio plodom.

Objavljeno: 12:43h

Glumica Jelisaveta Orašanin pre četiri godine je prošla kroz agoniju kada je izgubila bebu.

U razgovoru sa novinarkom Tanjom Peternek, a povodom emisije "TV lica kao sav normalan svet", supruga košarkaša „Crvene zvezde“ Miloša Teodosića otkrila je detalje privatnosti koje gotovo niko, čak ni njeni najbliži nisu znali.

Par je nakon venčanja želeo da se ostvare kao roditelje, ali su naišli na probleme, zbog čega su se tada podvrgli vantelesnoj oplodnji.

Jelisaveta je u svojoj prvoj ispovesti otkrila je da je prošla kroz čak pet procesa za godinu i po dana, te da je tek peti urodio plodom. Ostala je u drugom stanju noseći blizance, međutim, dogodila se saobraćajna nesreća zbog koje je jednu bebu izgubila.

- Petru sam dobila iz petog puta. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj, i prolazila sam kroz razne faze. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo smirila, ali imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra - istakla je glumica koja je danas osim ćerki majka i jednog sina.

Sin Bogdan stigao je dve godine posle mamine i tatine princeze, što je dobrim delom uticalo na to da se zaboravi činjenica da je Jelisaveta Orašanin četiri godine ranije izgubila jednu bebu.

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.