IMA BOLEST KOJA LJUDE PRETVARA U "ŽIVE KIPOVE", A OVO JE NJENO PRVO POJAVLJIVANJE: Evo kako izgleda Selin Dion
Prve fotografije bolesne Selin Dion, Foto: EPA/ANDREW GOMBERT

BOGINJA PONOVO TU

IMA BOLEST KOJA LJUDE PRETVARA U "ŽIVE KIPOVE", A OVO JE NJENO PRVO POJAVLJIVANJE: Evo kako izgleda Selin Dion

Ova bolest pogađa jednu od milion osoba, a iako leka nema, postoje tretmani koji mogu da uspore proces usporavanja agresivnosti bolesti.

Objavljeno:

Selin Dion pojavila se u javnosti nakon 5 meseci, zbog čega svi misle da je pronašla terapiju koja joj pomaže.

Nakon što je zbog bolesti nekoliko puta odlagala turneju "Courage World Tour", poznata pevačica moćnog glasa, Selin Dion, donela je bolnu odluku da prekine nastupe do daljeg kako bi se posvetila oporavku.

Selin se bori s bolešću koja ljude pretvara u "žive kipove" dok progresivno "zaključava" telo u krute položaje. Reč je o sindromu ukočene osobe, koji je, prema Nacionalnom institutu za zdravlje, "redak, progresivni neurološki poremećaj" koji može uzrokovati ukočenost mišića u grudima, rukama i nogama.

Ova bolest pogađa jednu od milion osoba, a iako leka nema, postoje tretmani koji mogu da uspore proces usporavanja agresivnosti bolesti.

Od trenutka kada se saznalo od koje bolesti pevačica boluje, obožavatelji su je obasuli porukama podrške, ali Dion se do sada nije oglašavala na mrežama, niti se mogla videti u javnosti.

Pre par dana bila je u T-Mobile Areni u Las Vegasu kako bi bodrila svoj rodni hokejaški tim, Montreal Canadiens, u utakmici protiv Vegas Golden Knightsa.

"Odlična poseta našoj utakmici u Vegasu juče. Hvala Selin Dion na velikodušnosti. Ceo tim je jako srećan što smo upoznali tebe i tvoju porodicu", napisala je na Instagramu PR kanadskog tima Šantal Mašabi, koja je objavila i fotografije s pevačicom.

Pojavio se i snimak s tog događaja, koji je prilično ohrabrujući kada je u pitanju zdravstveno stanje pevačice, s obzirom na to da izgleda mnogo bolje nego mesecima ranije.

1 / 6 Foto: EPA PHOTO ANSA/GIORGIO BENVENUTI/ji/kr

Pevačica je bila u društvu svojih sinova Renea Čarlsa (22) i blizanaca Edija i Nelsona (13), koje je dobila s pokojnim suprugom Reneom Andželilom.

Na Instagramu su oduševljeni skromnošću i jednostavnošću Selin Dion, kojoj se divi i trener Martin Sent Luis.

"Izgledala je jako dobro, blistala je. Pričala je, šalila se. Bilo je to sjajno veče, bilo je stvarno zabavno. Bili smo jako dirnuti jer smo je videli takvu - jer smo je videli zdravu", rekla je Šantal i dodala kako su svi igrači bili šokirani kada su čuli ko je stigao. Iako nisu bili spremni za susret, nisu želeli da propuste priliku da upoznaju Selin i bili su impresionirani njome, piše journaldequebec.com.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso / Story.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.