KUMA JELENE KARLEUŠE SE PORODILA! Okumile se na venčanju JK i Karića, danas živi DALEKO od Srbije
Jelena Karleuša, Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

sa srećom!

KUMA JELENE KARLEUŠE SE PORODILA! Okumile se na venčanju JK i Karića, danas živi DALEKO od Srbije

Kuma Jelene Karleuše se porodila

Objavljeno: 10:12h

Malo ko zna da je kuma Jelene Karleuše bivša manekenka Ivana Kukrić, koja se porodila po drugi put i na svet donela još jednu devojčicu.

Ivana je, naime, svedočila Jeleni na venčanju sa Bojanom Karićem, nažalost brak se ubrzo nakon svadbenog veselja raspao, a po svemu sudeći, prekinulo se i kumstvo.

Pevačica manekenku nije pozvala na svoje drugo venčanje sa Duškom Tošićem, za kuma je birala dizajnera Darka Kostića, a dokaz da su svaku komunikaciju bivše drugarice i kume prekinule je i to što se ne prate na društvenim mrežama.

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Spekuliše se da one danas nemaju apsolutno nikakav kontakt, žive na dva različita kontinenta, ipak kako su im profili javni, jedna drugoj mogu da zavire u živote bar nakratko, a da li to čine ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo.

Od raskida prijateljstva Jelena se dva puta ostvarila u ulozi majke, Ivana samo jednom, a nedavno je svet obavestila da se porodila i po drugi put.

Kuma Jelene Karleuše u Los Anđelesu, gde godinama živi sa suprugom i ćerkom, na svet je donela još jednu princezu, čije fotografije je podelila sa pratiocima na Instagramu.

Podsetimo, Ivana se modelingom ozbiljno bavila. Radila je u Italiji, a onda se preselila u Ameriku. Sarađivala je sa najpoznatijim svetskim dizajnerima i modnim kućama, a čak je i "pozajmila" oči Hale Beri u reklami za maskaru. Ovde je pamte kao manekenku iz spota za pesmu "Zločin i kazna" Zdravka Čolića.

Takođe, osim po kumstvu i odnosu sa JK i svojim manekenkim uspesima, Kukrićka je bila interesantna javnosti i zbog njenog ljubavnog života. Bila je verena s Dragojem Trišićem, koji je ubijen ispred njegove zgrade u Žarkovu.

Bonus video:

01:01

Novak i Jelena zaplesali na koncertu Hausera

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.