OTAC METJUA PERIJA IGRAO JE U ČUVENOJ SERIJI "PRIJATELJI": Scenu u kojoj se pojavljuje i danas svi PAMTE
Metju Peri, Foto: Profimedia

da li ste znali?

OTAC METJUA PERIJA IGRAO JE U ČUVENOJ SERIJI "PRIJATELJI": Scenu u kojoj se pojavljuje i danas svi PAMTE

Metjuov otac je glumac Džon Benet Peri koji se pojavio u epizodi „The One With Rachel’s New Dress“, u ulozi oca Rejčelinog dečka Džošue

Objavljeno:

Glumac Metju Peri iznenada je preminuo u 55. godini života, a prema prvim informacijama, on se udavio u đakuziju u svom domu u Los Anđelesu.

Peri se proslavio ulogom Čendlera Binga u seriji „Prijatelji“, a mnogi ne znaju da je u pomenutom ostvarenju glumio i njegov otac.

Metjuov otac je glumac Džon Benet Peri koji se pojavio u epizodi „The One With Rachel’s New Dress“, u ulozi oca Rejčelinog dečka Džošue.

U pitanju je scena u kojoj Rejčel (koju je glumila Dženifer Aniston), dolazi kod svog dečka Džošue koji misli da su njegovi roditelji otišli na putovanje. U trenutku kada se Rejčel skida u provokativnu spavaćicu, nameravajući da zavede Džošuu, pojavljuju se njegovi roditelji i dolazi do neprijatnosti.

Džon Benet Peri glumio je i u brojnim drugim ostvarenjima, kao što su „Ruž“, „Dan nezavisnosti“, „Džordž iz džungle“, „Bobovo novo odelo“, „Veronika Mars“, „Bliskost“ i drugim.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.