PEVAČICA ZBOG SMRTI METJUA PERIJA PREKINALA NASTUP: Njene reči SLAMAJU SRCE, veoma BOLNO
Metju Peri, Foto: Youtube/ Warner Bros. TV

dirljivo

PEVAČICA ZBOG SMRTI METJUA PERIJA PREKINALA NASTUP: Njene reči SLAMAJU SRCE, veoma BOLNO

Mnogi poznati se opraštaju od čuvenog glumca

Objavljeno: 19:27h

Poznata pevačica Adel prekinula je svoj nastup u Las Vegasu kako bi odala počast preminulom glumcu Metju Periju uz dirljive i emotivne reči.

Pevačica i tekstopisac bila je na sceni ubrzo nakon što se pojavila vesti da je glumac poznat po ulozi Čendler u seriji „Prijatelji“ pronađen mrtav u kadi svog doma u Los Anđelesu.

Adel je istog trenutka kada je saznala prekinula svoj nastup u Koloseumu u Las Vegasu i objavila svim prisutnima tužne vesti.

„To je uvek tako šokantno, posebno kada ode neko ko te je nasmejao i ko je uneo toliko radosti u tvoj život, a da toga nisi svestan. To je ono što mi je toliko čudno, nikad ga u životu nisam srela. Ima nešto u sebi, zbog čega se osećam posebno tužno zato što ne znate šta se dogodilo“, rekla je okupljenima.

Pamtiću taj lik do kraja života. On je verovatno najbolji komični lik svih vremena“, dodala je govoreći o njegovoj ulozi Čendlera koja ga je proslavila.

Nakon kratkog govora otpevala je hit „When We Were Young“, koji je upravo posvetila preminulom glumcu.

Metju Peri umro je u 55. godini od davljenja u nesreći u svom domu u Los Anđelesu, preneo je Los Anđeles Tajms pozivajući se na izvore u policiji.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.