VODITELJ DAO OTKAZ U PROGRAMU UŽIVO, A SADA INTERVJUIŠE MOĆNIKA: Evo šta mu je rekao jedan od NAJBOGATIJIH na svetu
Santa Versače, Foto: Mihaijlo Pavić

NEVEROVATNO

VODITELJ DAO OTKAZ U PROGRAMU UŽIVO, A SADA INTERVJUIŠE MOĆNIKA: Evo šta mu je rekao jedan od NAJBOGATIJIH na svetu

Novinar i voditelj Mihajlo Pavić imao je jedinstvenu priliku da razgovara sa svetski poznatim Santom Versačeom

Objavljeno: 18:03h

Pred brojnom publikom i obožavaocima brenda "Versače" održana je ekskluzivna promocija knjige "BRAĆA: Jedna italijanska porodica", autora Santa Versačea. Novinar i voditelj Mihajlo Pavić imao je jedinstvenu priliku da razgovara sa svetski poznatim Santom Versačeom, koji je u našoj zemlji poslednji put bio šezdesetih godina prošlog veka, dok je još uvek bila deo Jugoslavije.

Član porodice koja je pre više od tri decenije postala sinonim za modnu imperiju, došao je u srpsku prestonicu kako bi dao svoj lični uvid u knjigu koju je napisao prošle godine s namerom da, kako kaže, "pronađe mir 25 godina nakon nesrećne smrti brata Đanija Versačea".

Kako je izgledao proces pisanja knjige "Braća: Jedna italijanska porodica"? Šta je bio najveći izazov prilikom pisanja o tako intimnoj i ličnoj temi?

1 / 2 Foto: Mihaijlo Pavić

Najveći izazov je bio početak, jer kada sam započeo pisanje knjige to je bio način da prevaziđem traumu koju sam osećao i da to prenesem u ovu knjigu koja me zaista predstavlja na izvrstan način. Sa bratom Đanijem sam imao zaista izuzetan odnos, jer mi smo svi odrasli u okrilju porodice koja nas je odgajala upravo u znaku mode i u tom smislu mogu reći da je odnos bio izuzetan.

Kako ste doživeli veliki broj knjiga i filmova koji su istraživali ubistvo vašeg brata Đanija i analizirali vaše porodične veze? Kako ste se osećali povodom takve pažnje javnosti?

1 / 2 Foto: Mihaijlo Pavić

Mi smo uvek bili okruženi pažnjom i publike i onih koji su nas pratili i medija i mnogo puta se i pisalo o nama i našoj porodici na način koji mi se nije dopadao. Međutim, kada se dogodi ovako jedna velika tragedija da tako kažem zaista nije prijatno.

Na šta ste posebno ponosni kada se pomene brend "Versače"?

Ja sam ponosan na sve ono što je ovaj brend postigao u čitavom svetu, na sve ono što je predstavljala stvarajući istoriju ne samo mode, već i istoriju poslovanja.

1 / 3 Foto: Mihaijlo Pavić

Šta bi Đani rekao danas?

Idemo da radimo, kasno je!

Podsetimo, nedavno smo pisali o detaljnom odlasku Mihajla Pavića sa TV Pink, više o tome možete pročitati OVDE.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.