CECA NEĆE VIŠE DA ĆUTI O KARLEUŠI: Pevačica BEZ ustručavanja rekla samo jedno, EVO KAKO STOJE STVARI
Ceca i JK, Foto: © ATA Images

otvoreno pismo

CECA NEĆE VIŠE DA ĆUTI O KARLEUŠI: Pevačica BEZ ustručavanja rekla samo jedno, EVO KAKO STOJE STVARI

Ceca Ražnatović poručila Karleuši samo ovo

Objavljeno: 17:38h

Ceca Ražnatović pojavila se na današnjem snimanju emisije "Zvezde Granda" gde je prokomentarisala novo otvoreno pismo Jelene Karleuše na njen račun.

Na pitanje medija da li je imala prilike da pročita pismo, kratko je poručila:

- Molim vas, zar do sad niste shvatili da mene to apsolutno ne zanima - rekla je Ceca.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Podsetimo, Jelena je u otvorenom pismu na "Iksu" (nekadašnji Tviter), žestoko potkačila svoju ljutu suparnicu Cecu, te je navela da je bilo kakvo poređenje s njom, za nju uvreda.

- Poređenje u bilo kom smislu sa osuđenim kriminalcem za mene je uvreda. Da nije bilo Arkana, Legija, klanova (i plaćenih medija) da sklanja i satanizuje pevačice, ova bi ostala pod nekim šatorom. Kada je reč o muzici, koncertima, stilu, konceptu, performansu itd. mi dodirne tačke nemamo. Umesto da sam se bavila mojom profesijom, ja sam decenijama gubila energiju na ratovanje sa ženom koja mi je iz puke zavisti, mržnje i bolesne opsesije učinila mnogo zla perfidno koristeći tada moć i uticaj u medijima da me prikazuje u negativnom svetlu do te mere i tako dugo da su te laži postale domaći steteotip i opšte prihvaćeni manir - napisala je Jelena, pa dodala:

Jelena Karleuša nedavno je napisala na X-u otvoreno pismo Ceci
Jelena Karleuša nedavno je napisala na X-u otvoreno pismo Cecifoto: Damir Dervišagić

- Da, danas je postala nebitna i pojam za sprdnju novih generacija, ali sam ja izdržala skoro 3 decenije velike nepravde zbog ove nesrećnice koja je čak i svoju decu zadojila mržnjom protiv mene. Moja deca ne znaju ko je ona. Poslednje što je uradila jeste da je uz pomoć ološa koji je skrinšotovao video poziv lično dostavljala moje slike medijima i lično pomogla Futi Raduloviću da se pred izlazak albuma "ALFA I OMEGA" bespravno izbriše moj Jutjub kanal, zatim "Zvezde Granda" itd. Gde je kraj zlu i mržnji ove bolesne žene? Njoj ni unuci nisu bitni koliko želja da meni učini zlo. P.S. (naravno, sada kada su se karte drugačije promešale, imam mogućnost da joj se u***** u život, ali meni je zabijanje noža u leža umirućim neprijateljima ispod časti. Dovoljan je samo jedan pogled na nju da svima bude jasno kako karma ipak radi) - objavila je Karleuša.

Bonus video:

01:34

Ceca stigla na proslavu košarkaša i Đokovića

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.