DŽENIFER LOPEZ PROGOVORILA O TEŠKIM TRENUCIMA: Otkrila kad je bila NAJGORA, a evo kako je sve to PREBRODILA
Dženifer Lopez, Foto: Printscreen

otvorila dušu

DŽENIFER LOPEZ PROGOVORILA O TEŠKIM TRENUCIMA: Otkrila kad je bila NAJGORA, a evo kako je sve to PREBRODILA

Ona je podelila sa javnošću kroz šta je prolazila nakon rođenja dece

Objavljeno:

Dženifer Lopez danas važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu, ali je i ona, kao i svi, imala dane kada se nije osećala ni lepo ni sigurno u sebe.

To je sada i priznala, te otkrila da je najnesigurnija bila posle rođenja blizanaca Maksa i Eme 2008. godine.

- U poslednje vreme se mnogo prisećam prošlosti i raznih verzija sebe, kakva sam bila, a sve to kako bih mogla biti danas zadovoljna sobom - rekla je ona, pa otkrila da je njen trener Trejsi najzaslužnija za to što se danas dobro oseća:

- Sećam se kako me je inspirisala i gurala da slavim svaku verziju sebe tokom godina i da prilagođavam svoj život svim promenama. Upoznala sam Trejsi odmah pošto sam rodila blizance, u vreme kada sam se osećala najnesigurnije i pitala se da li ću ikada moći da se vratim na staro. Kao, uostalom, i sve majke kada se tek porode. Naučila sam da mogu da budem jača nego ikada.

Kako je fotografija njenih trbušnjaka obišla svet, svi su se pitali kako Dženifer to postiže i da li je sve to zaista od treninga.

- Nema nikakvih ludosti u mom režimu. Samo sam posvećena zdravom načinu života i to mi omogućava da izgledam uvek najbolje što mogu - zaključila je pevačica.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.