ZGODNA GLUMICA OBJAVILA GOLIŠAVU FOTKU IZ KADE: Muškarci se RASPAMETILI, razvela se pa udara ČEŽNJU
Sofíja Vergara, Foto: prentscreen/instagram/sofiavergara

BRUTALNO ZGODNA

ZGODNA GLUMICA OBJAVILA GOLIŠAVU FOTKU IZ KADE: Muškarci se RASPAMETILI, razvela se pa udara ČEŽNJU

Glumica Sofija Vergara je objavila golišavu fotografiju iz kade u hotelu, pogledajte samo

Objavljeno: 15:19h

Na opšte oduševljenje brojnih obožavatelja, Sofíja Vergara objavila je golišavu fotografiju bez šminke dok se opuštala u kadi.

Poznata glumica i članica žirija u šouu "America‘s Got Talent" objavila je atraktivan selfi na Instagramu, na kojem se odmarala u mermernoj kadi u hotelu Bulgari u Parizu, piše Page Six.

"Planiram kako ovu kadu da prenesem u Los Anđeles", napisala je u opisu fotografije, naglasivši da je umorna od putovanja avionom.

Ova 51-godišnja glumica izgledala je sveže noseći kosu skupljenu dok se nežno osmehivala kameri. Pratioci zvezde serije "Moderna porodica" preplavili su je komentarima koji su bili prepuni komplimenata na račun lepe glumice.

"Izgledaš odlično, baš kao i uvek", napisao je jedan pratitelj.

"Zašto bi uopšte nosila šminku? Izgledaš predivno i bez nje", stoji u jednom komentaru.

Inače, Vergara je otputovala u Pariz kako bi prisustvovala kultnoj Nedelji mode, a podelila je delić svog večernjeg druženja sa svojom prijateljicom, dizajnerkom Valentinom Mičeti.

- Doneli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života - rekli su u ekskluzivnoj izjavi za Page Six tada. Izvor je u međuvremenu Page Sixu rekao da se par "već neko vreme udaljava" i da "razmišljaju o svojoj budućnosti".

Iako Vergara i Manganijelo nisu otkrili konkretne razloge koji su doveli do razvoda, više izvora je reklo kako je to imalo veze s njegovom željom da ima decu.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.