PRODAJE INTIMU NA SAJTU ZA ODRASLE I MOMKE MENJA KAO ČARAPE: U bazenu NAVALIO na NJU, nisu marili KO IH GLEDA
Koristili su svaku priliku za razmenu sočnih poljubaca i zagrljaja., Foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

PRODAJE INTIMU NA SAJTU ZA ODRASLE I MOMKE MENJA KAO ČARAPE: U bazenu NAVALIO na NJU, nisu marili KO IH GLEDA

Viđena je kako se brčka u bazenu sa dečkom

Objavljeno:

Bivša pevačica i članica grupe Atomic Kitten, Keri Katona, čini se, proživljava najbolji period svog života. Viđena je kako uživa na odmoru sa svojim dečkom i ličnim trenerom Rajanom Mahonijem u Španiji, a pritom ponosno ističe da je skinula višak kilograma.

43-godišnja Keri viđena je kako se brčka u bazenu sa svojim ćerkama i dečkom, a par se toliko prepustio nežnostima. Osim što su se zabavljali skakanjem u bazen, potapanjem i drugim aktivnostima, Keri i Rajan koristili su svaku priliku za razmenu sočnih poljubaca i zagrljaja.

Podsetimo, Keri se 2020. našla u centru pažnje nakon što je počela da deli svoje ekskluzivne fotografije na platformi za odrasle OnlyFans. Priznala je da se odlučila na taj potez jer više nije mogla da priušti sebi plaćanje stanarine, a objavama na OnlyFansu navodno je zaradila milion funti.

Keri Katona iza sebe ima i tri propala braka
Keri Katona iza sebe ima i tri propala brakafoto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zbog finansijskih problema morala je i da proda dragoceni venčani poklon bivšeg supruga Brajana Mekfedena. "Nisam mogla da platim ni stanarinu. Imala sam veliki džuboks koji sam dobila od Brajana, a u njemu je bila sva moja omiljena muzika. Međutim, kako nisam mogla da priuštim plaćanje stanarine, a iako džuboks vredi oko 16 hiljada funti, morala sam da ga prodam za 1.900 funti", priznala je ranije u jednom intervjuu.

Keri je često znala da šokira javnost svojim fotografijama i snimcima s društvenih mreža, a oduvek je bila vrlo otvorena o strogim dijetama i estetskim zahvatima kojima se podvrgla. Sve je počelo nakon što se porodila i počela da se bori s problemima s mentalnim zdravljem i alkoholom. Na kraju se uspešno rešila viška kilograma uz pomoć svog dečka i ličnog trenera Rajana.

Često je znala da šokira javnost svojim fotografijama i snimcima s društvenih mreža,
Često je znala da šokira javnost svojim fotografijama i snimcima s društvenih mreža,foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Keri Katona iza sebe ima i tri propala braka. S prvim suprugom Brajanom Mekfedenom iz grupe Westlife dobila je dve ćerke - Moli i Lili-Su, u braku s taksistom Markom Kroftom dobila je ćerku Heidi i sina Maksvela, a s trećim suprugom, igračem ragbija Džordžom Kejem ima ćerku Dilan-Džordž. Rastali su se 2015. godine, a on je preminuo 2019. od predoziranja.

Jednom prilikom se našalila da se toliko puta udavala da i ona mora da "gugla" svoje bivše muževe kako bi ih se svih prisetila.

"Polovinu vremena moram da guglam jer ne mogu da se setim s kim sam sve bila u braku. Gledam svoju decu i pitam ih - ‘čiji si ti?‘ Deci je to urnebesno smešno, vole kad to radim", ispričala je tada.

Čini se da za Keri važi ipak "četvrta sreća" jer je s Rajanom srećno verena od avgusta 2020. godine.

Bonus video:

10:34

LUNA PRIZNALA KOJI ANABELIN BIVŠI JU JE PIPKAO, A NIJE ANDREJ: Bićete u ŠOKU, njega ste sigurno ZABORAVILI! (VIDEO)

(Espreso / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.