PORODICA PEVAČICE DRHTI OD STRAHA, PLAŠE SE DA OVO NEĆE PODNETI: Drama se NASTAVLJA, niko ni nenaslućuje KRAJ
Pevačica, Foto: prentscreen/instagram/ britneyspears

briga

PORODICA PEVAČICE DRHTI OD STRAHA, PLAŠE SE DA OVO NEĆE PODNETI: Drama se NASTAVLJA, niko ni nenaslućuje KRAJ

Objavljeno:

Britni Spirs i Sem Asgari rešili su da se razvedu posle žestoke svađe zbog, kako se navodi, prevare s pevačicine strane. Njena porodica, sa kojom još uvek nije u baš sjajnim odnosima, izrazila je veliku brigu za nju, jer joj se „sprema novi nervni slom, a pitanje je hoće li ga preživeti".

Ona je, podsetimo, gotovo prekinula svaki odnos sa njima pošto se i pravno oslobodila očeve kontrole, međutim, njena majka Lin veruje da joj je sada, zbog svega što se dešava, baš ona najpotrebnija, prenosi „Mirror". Nedavno, pisalo se kako je Britni s njom i sa sestrom Džejmi Lin uspela da zakopa koju ratnu sekiru, te su izvesni detalji iz pevačicinih memoara izmenjeni, ne bi li se „održale dobre struje". Sada, majka se ozbiljno prihvatila svoje uloge, navodno duboko verujući da joj je ćerka u opasnosti.

Od 2007. do 2008, inače, Spirsova je prošla kroz nekoliko lomova rastajući se s Kevinom Federlajnom, sa kojim je u prošlom braku dobila dva sina. Iz tog perioda, najupečatljiviji dan-danas ostaje onaj iz 16. februara 2007. godine, kada se pop princeza ošišala na ćelavo, pa napala fotografe kišobranom.

Konkretno zbog toga, porodica sada sluti i na najgore, prenosi tamošnja štampa.

- Baš brinu, jer im se čini da je opet krenula „tom ulicom". Misle da to možda i neće preživeti - tvrdi izvor za „New magazine", dodajući da je pevačici Sem dugo bio sve na svetu; zbog izuzetno loših odnosa s porodicom, u Asgarija je gledala „kao u Boga".

On, međutim, nju navodno nije bezuslovno voleo kao što je ona njega, a dodatno, sve je ona plaćala, dok je on umeo i da „nestane na nekoliko dana", tvrdi drugi insajder za „Page six". Najbliži Spirsovoj, svesni da se verovatno ona sada oseća izdanom jer se rastaju zbog tek glasina o prevari, gledaju da joj budu blizu, za slučaj „da se slomi" u potpunosti.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.