KONAČNA PROGOVORILA TAŠTA DARKA LAZIĆA, OVO SE DUGO ČEKALO: Poručila šta niko danas NE SME da radi
Darko Lazić, Foto: Antonio Ahel/ATAImage

SVE ZANIMA

KONAČNA PROGOVORILA TAŠTA DARKA LAZIĆA, OVO SE DUGO ČEKALO: Poručila šta niko danas NE SME da radi

Lazić i njegova izabranica Katarina venčaće se danas

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić danas izgovara sudbonosno "da" u crkvi svojoj supruzi Katarini, a onda se gala slavlje nastavlja u restoranu u Pećincima. Katarinina majka Vesna stala je sad prvi put pred kamere i iznela detalje o ćerki i Laziću.

- Darko se promenio na bolje. Kad su prvi put bili u vezi nisam ga tako često viđala, klinačno, izlasci, sve... Sada ga viđam češće. Previše je popustljiv prema nekima i ne zna da kaže ne - kazala je Vesna Stojanović.

- Na dan svadbe ne sme niko da plače! Ja nisam tužna, a to i već traje... To nije ništa iznenada, ona nije pobegla, rešila je da počne da živi sa njim, da se uda, ne volim suze. Na ovaj dan trebalo bi svi da budu srećni. Volela bih da mi Darko otpeva "Bez Vesne nema ljubavi" - istakla je Kaćina majka.

Na gala veselje pozvano je čak 520 ljudi. Veliki broj Darkovih prijatelja, kolega i saradnika će biti među gostima, dok je na spisku i ime koje, verujemo, malo ko očekuje. Naime, Darko je odlučio da na svadbu pozove prvu suprugu Anu Sević, sa kojom ima ćerku Lorenu, baš kao i Aninog muža Daniela.

Petar Grašo, kako mediji prenose, pevaće na veselju tokom prvog plesa mladenaca, što je bila velika želja Darkove supruge.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.