BOLOVI SU NEPODNOŠLJIVI: Morgan Friman NIJE DOBRO
Morgan Friman, Foto: Profimedia

detalji

BOLOVI SU NEPODNOŠLJIVI: Morgan Friman NIJE DOBRO

Kako prenosi Dejli Star, prijatelji Morgana Frimana otkrili su da je glumčevo zdravlje jako loše

Objavljeno:

Kako mediji prenose, glumac je izgubio čak 11 kilograma, a izgledao je "mršavo" tokom nedavnog pojavljivanja na SeaChange događaju krajem jula.

Tada je osamdesetšestogodišnji glumac bio primećen u sivom odelu i plavoj košulji, sa kapom na glavi i velikim tamnim sunčanim naočarima dok je stajao sa rukama iza leđa. Međutim, prema informacijama sa sajta Radar Online, Frimanovi prijatelji postaju sve zabrinutiji za njega. Jedan od njegovih bliskih prijatelja je izjavio za pomenutu publikaciju da je Morgan i dalje jedna od "najcenjenijih osoba u Holivudu".

Morgan Friman nije dobro
Morgan Friman nije dobrofoto: Profimedia

- Doduše, trpi neverovatnu bol. Boli ga hodati, ustati sa stolice, pa čak i samo pomicati ruke. Uglavnom pati u tišini, ali većinu vremena je u agoniji - objasnio je izvor. Drugi izvor je tvrdio da je izgubio 11 kilograma u poslednje dve godine, rekavši za Radar Online da apetit ima "tendenciju nestati" usred boli. Zdravlje zvezde dospelo je na mnoge naslovnice poslednjih meseci, posebno jer je Friman zbog infekcije bio prisiljen otkazati put u Ujedinjeno Kraljevstvo povodom promocije "Special Ops: Lioness".

Uprkos svemu, njegov predstavnik je insistirao na tome da su tvrdnje tzv. "prijatelja" - "lažne".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.