DESINGERICA UDARIO NA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA: Isprozivao ga uz IMITACIJU, čeka se reakcija GRADONAČELNIKA
Dragomir Despić Desingerica, Foto: Tiktok printscreen/Dragomir Despić Desingerica

prozivke

DESINGERICA UDARIO NA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA: Isprozivao ga uz IMITACIJU, čeka se reakcija GRADONAČELNIKA

Oponašajući Draška Stanivukovića pokrenuo je pravu lavinu komentara

Objavljeno: 15:27h

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, otvoreno nije podržao koncert repera Dragomira Despića Desingerice, kao i Luke Bijelovića Pljugice, zbog neprimerenog sadržaja.

Iz istog razloga, inače, dvojac je već izvesno vreme na lošem glasu.

U jeku drame, Desingerica se već oglasio jednom skandaloznom porukom upućenom Stanivukoviću, a sada je rešio i da ga oponaša - pa je obukao sako i „počeo da priča smirenim glasom" na svom TikToku. Novim obraćanjem „dodao je prašine" i nazivajući Draška „tiktokerom u usponu koji bi da stekne popularnost preko njihovih leđa".

- Nakon manipulativnog obraćanja gradonačelnika Banjaluke, ja sam bio primoran da obučem isto odelo i da pričam smirenim glasom. Sada je pitanje da li se ja obraćam gradonačelniku Banjaluke ili novopečenom tiktokeru u fazi rasta i sa velikom željom da postane poznat preko naših leđa, da skupi broj pratilaca preko naših leđa ili možda da skuplja političke poene. Da li jednom gradonačelniku treba prepucavanje preko TikToka, da li mu trebaju neke afere... - nabrajao je on, pa između ostalog i dodao:

- Breskvica je pokazala svaku pravu vrednost u Banjaluci i pokazala je kako jedna devojka treba da se ponaša. On samo želi reakciju da bi postao što bolji tiktoker - objavio je kontroverzni Desingerica.

Bonus video:

01:00

Draško Stanivuković zabranio nastupe u Banjaluci svim trep izvodjačima

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.