ZVEZDA SERIJE "U KLINČU" ZALJUBLJEN U CRVENOKOSU LUTKICU: Vratila mu OSMEH na lice posle DUGE PATNJE (FOTO)
Ekipa, Foto: Espreso

ljubav!

ZVEZDA SERIJE "U KLINČU" ZALJUBLJEN U CRVENOKOSU LUTKICU: Vratila mu OSMEH na lice posle DUGE PATNJE (FOTO)

Pored nje je uvek nasmejan.

Objavljeno: 09:47h

Kao Simke u seriju "U klinču" Matija Ilić često ima ljubavne probleme. I često pati. U stvarnom životu Matija je srećan i zaljubljen, a njegova devojka je Klara Vujović, koja je inače producentkinja.

Koliko je Ilić srećan kada je sa svojom dragom pokazao je i svojim pratiocima na "Instagramu". Mladi glumac blista dok je sa Klarom, a i očigledno je da je Klara srećna što je baš Matija njena jača polovina.

Inače, mladi glumac je jednom prilikom za Espreso otkrio šta je sve kao tinejdžer radio zbog ljubavi i da li je nekada patio zbog ljubavi.

Matija i Klara uživaju u ljubav
Matija i Klara uživaju u ljubavfoto: Espreso

Imao sam par svojih ljubavnih drama, neke su se dešavale iz mojih, neke iz tuđih, uslovno rečeno, grešaka, ali iz svega toga sam dosta naučio. Nešto najhrabrije što sam uradio je definitivno potpuna iskrenost ni od kuda, a i pisao sam pisma i ostavljao u sanduče. Jedan raskid sam dosta teško podneo iako sam ja bio taj koji ga je potencirao, na greškama se uči. Trenutno sam jako srećno zaljubljen i ne vidim takve stvari u bližoj budićnosti svakako - otkrio je Matija jednom prilikom za Espreso.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.