"KRALJICA TRAČEVA" PREVARILA FRANČESKA TOTIJA: Sve o ŽENI koja je zapalila SVET, NEVIĐENI SKANDAL
Foto: INSTAGRAM/ILARYBLASI

da li JE REALNO?

"KRALJICA TRAČEVA" PREVARILA FRANČESKA TOTIJA: Sve o ŽENI koja je zapalila SVET, NEVIĐENI SKANDAL

U braku su bili 17 godina i imaju troje dece, a razvod je usledio nakon što se saznalo da je plavokosa lepotica bila neverna fudbaleru.

Objavljeno: 12:50h

Ilari Blazi na Instagramu prati 2,2 miliona ljudi, oduvek je bila "kraljica tračeva", a javnost već godinu dana bruji o njoj zbog toga što je prevarila fudbalera s kojim ima troje dece.

Novinarka i televizijska prezenterka Ilari Blazi (42) oduvek je bila u centru pažnje i pratili su je tračevi, a najveću pažnju svetskih medija privukla je zbog toga što je prevarila fudbalera Frančeska Totija, s kojim je važila za jedan od najskladnijih parova u svetu sporta.

U braku su bili 17 godina i imaju troje dece, a razvod je usledio nakon što se saznalo da je plavokosa lepotica bila neverna fudbaleru.

Ilari Blazi na Instagramu prati 2,2 miliona ljudi
Ilari Blazi na Instagramu prati 2,2 miliona ljudifoto: INSTAGRAM/ILARYBLASI

Ime Ilari Blazi redovno se vezuje uz tračeve, već godinama. Godinama pre nego što se udala za Frančeska Totija bila je njegova devojka, a venčanje je usledilo 2005. godine, kada je ceremonija imala svoj lajv prenos. Par je odlučio da sav prihod donira u dobrotvorne svrhe, a to je, prema mišljenju mnogih, bila svadba veka.

Ime Ilari Blazi redovno se vezuje uz tračeve, već godinama.
Ime Ilari Blazi redovno se vezuje uz tračeve, već godinama. foto: INSTAGRAM/ILARYBLASI

Dobili su troje dece, Kristijana, Šanel i Izabel. Tokom svih godina braka redovno su bili pod lupom javnosti i paparaci ih nisu ostavljali na miru, čak ni kada su imali bračne krize.

I uporno su negirali da im je brak upao u krizu, izgledali su svaki put sve zaljubljeniji, godinama, sve do februara 2022. godine, kada je vest da se razvode odjeknula u svim medijima.

1 / 4 Foto: INSTAGRAM/ILARYBLASI

Pisalo se da fudbaler ima dokaze da ga žena vara, a oni su i dalje sve demantovali. Preokret je usledio u julu, kada su se oboje oglasili saopštenjem da je definitivno kraj.

Razvod još uvek nije ozvaničen, jer su papiri i dalje na sudu, ali - situacija je više nego jasna.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.