DA LI STE SKORO VIDELI OVAKO LEPU ŽENU NEGDE? Kad budete čuli koliko ona ima GODINA neće vam biti SVEJEDNO
Kristi, Foto: EPA/PETER FOLEY

saznalo se

DA LI STE SKORO VIDELI OVAKO LEPU ŽENU NEGDE? Kad budete čuli koliko ona ima GODINA neće vam biti SVEJEDNO

Šetala je revijama svih velikih brendova, a mnogi se pitaju kako još uvek izgleda ovako mladoliko

Objavljeno: 11:56h

Američka manekenka Kristi Tarlington jedna je od lepotica koje su obeležile devedesete i članica čuvene postavke supermodela koji su bili velika inspiracija vodećim savremenim kreatorima.

Šetala je revijama svih velikih brendova, pozirala za naslovnice svih prestižnih modnih i beauty magazina, jedna od manekenki koje su se pojavile u legendarnom spotu Džordža Majkla za pesmu Freedom!...

Proteklih godina, ona je posvećenija privatnim biznisima koje je pokrenula, ali se povremeno vrati na pistu i svaki put nas ostavi bez daha, a jedna je od retkih žena u svetu mode koje nisu poklekle pred zavodljivim čarima estetske hirurgije.

Danas je Kristi Tarlington žena od 54 godine, ništa manje zanosna nego na vrhuncu karijere, a ističe da ne koristi ni botoks, što je prilično očigledno – Kristi ponosno nosi svoje bore i godine i zrači samopouzdanjem.

Kako je sada otkrila u intervjuu za Marie Claire, ona preferira da vidi pravo ljudsko lice umesto onoga koje je oblikovao hirurg.

– Žene koje su se klonile takvih stvari – to su žene kojima se zaista divim. Volim da vidim pravo lice. Lice nekoga ko je proživeo život – istakla je manekenka.

Kristi je objasnila i da više ne viđa toliko lica koja bi mogla da prerastu u ikone, makar prema njenom viđenju.

– Rekla bih da je moja ikona lepote Džejn Birkin. Takve žene imaju lice koje volim da vidim, a u svetu ih više ne viđamo toliko. Džejn je starila na svoj način. Bila je prelepa na kraju života koliko i u svojim počecima – kaže supermodel. – Ja ću biti jedno od tih lica. Je jesam jedno od tih lica.

Pre nekoliko godina, manekenka je za Town & Country rekla da bi mišljenje o plastičnoj hirurgiji mogla da promeni samo pod određenim uslovima, koji nisu ispunjivi.

Lice čuvene manekenke je lice žene od 54 godine koja se očigledno neguje i pazi na svoj izgled
Lice čuvene manekenke je lice žene od 54 godine koja se očigledno neguje i pazi na svoj izgledfoto: EPA/PETER FOLEY

– Možda bih razmišljala drugačije da mislim da to izgleda lepo, da ne boli i da ne šalje lošu poruku mladim ljudima – istakla je.

Kako se neguje Kristi Tarlington?

Lice čuvene manekenke je lice žene od 54 godine koja se očigledno neguje i pazi na svoj izgled, a ona ne krije šta primenjuje kako bi ostala zadovoljna onim što vidi u ogledalu.

Prema njenim rečima, njena beauty rutina je "vrlo jednostavna" – koristi sredstva za čišćenje lica i serum vitamina C tokom dana kako bi joj koža bila hidrirana.

Kristi 2010. godine na jednom događaju
Kristi 2010. godine na jednom događajufoto: EPA/PETER FOLEY

Uveče primenjuje masku za lice i kremu, i to je sve.

Ona se umnogome oslanja na jogu kao način da ostane smirena, fit i u formi, a voli i da pešači i trči.

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.