PEVAČICA HOSPITALIZOVANA: Lekari ostali ZATEČENI, evo u kakvom je stanju sada
Tori Keli, Foto: Instagram printscreen/torikelly

zdravlje

PEVAČICA HOSPITALIZOVANA: Lekari ostali ZATEČENI, evo u kakvom je stanju sada

Bilo je ovo nekoliko strašnih dana, ali osećam vaše molitve i ne mogu da prestanem da mislim na vas. Sada se osećam snažnije i puna sam nade, ali nažalost, još uvek postoje neke stvari koje treba otkriti", napisala je pevačica na Instagramu

Objavljeno: 14:54h

Američka pevačica Tori Keli (30) oglasila se na društvenim mrežama nakon što je u nedelju uveče bila hitno hospitalizovana.

"Dragi prijatelji, kao što ste možda čuli, nosim se sa nekim neočekivanim zdravstvenim izazovima. Bilo je ovo nekoliko strašnih dana, ali osećam vaše molitve i ne mogu da prestanem da mislim na vas. Sada se osećam snažnije i puna sam nade, ali nažalost, još uvek postoje neke stvari koje treba otkriti", napisala je pevačica na Instagramu.

Dvostruka dobitnica Gremija bila je u restoranu sa prijateljima kada je iznenada osetila ubrzani rad srca. Potom se onesvestila, a onda je hitno primljena u bolnicu "Cedars-Sinai" u Zapadnom Holivudu.

Prijatelji su nagovestili da je stanje nesvesti trajalo duže nego obično. Lekari u pronašli krvne ugruške u nogama i plućima, a trenutno ispituju da li ih ima u predelu srca.

Krvni ugrušci nastaju kada se trombociti skupe u gomilu u krvi. Taj proces može da podstakne povreda, mada ponekad nastaju i na mestima gde nema znakova povreda. Najčešće se formiraju u butini ili potkolenici, dok se ređe formiraju u ruci i plućima. Posebno su opasni ako se formiraju u dubili vena, blizu mišića.

Krvni ugrušci pokazuju različite simptome u zavisnosti od toga gde se u telu nalaze. Prema NHS-u, neki od najčešće prijavljenih znakova krvnog ugruška uključuju pulsirajuću bol ili grčeve, oticanje, crvenilo i toplinu u nozi ili ruci. Ljudi, takođe, mogu da primete da iznenada ostanu bez daha, dožive oštru bol u grudima kada udahnu ili iskašljavaju krv. Ovo je obično izuzetno ozbiljna faza i osoba mora što pre da pristupi lečenju.

Bonus video:

00:26

Cetinje, opsta Bolnica Danilo pokrivanje

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.