ESPRESO NA ROZGINOM NASTUPU: Pevačica otkrila kakve PORUKE RAZMENJUJE sa Karleušom, a evo i da li je ZALJUBLJENA
Jelena Rozga, Foto: Nemanja Princolio

INTERVJU

ESPRESO NA ROZGINOM NASTUPU: Pevačica otkrila kakve PORUKE RAZMENJUJE sa Karleušom, a evo i da li je ZALJUBLJENA

Espreso ekipa se nalazi na crnogorskom primorju odakle vas izveštavamo o aktuelnostima

Objavljeno: 13:51h

Pevačica Jelena Rozga nastupala je 27. jula u najvećoj diskoteci na Balkanu, a diskoteka je bila premala za sve one koju su želeli da čuju jednu od najpopularnijih pop zvezda Regiona.

Jelena Rozga je otpevala svim srcem i dušom publici njene najveće hitove. Toliko je plesala i skakala sa publikom, da je koncert završila bez štikli na sebi. Prepun klub je dokaz o veličini ove sjajne pevačice, koja u poslednje vreme puni sve koncerte koje organizuje.

Espreso ekipa se nalazi na crnogorskom primorju odakle vas izveštavamo o aktuelnostima.

Jelena Rozga
Jelena Rozgafoto: Nemanja Princolio

Naime, Jelena je posle deset godina nastupala na Top Hill-u pa je predstavnike sedme sile zanimalo da li je svesna da je toliko godina prošlo, šta se promenilo i da li može da se seti prvog nastupa.

- Stvarno? Apsulutno se ništa nije promenilo, puno je novih pesama izašlo, velikih pesama, eto to se jedino promenilo, sve je dobro - rekla je Rozga, a onda otkrila kakav je osećaj kada izlaziš na binu posle deset godina:

- Najdivniji, javili su mi da je Top Hill rasprodat i biću hiperaktivna i srećna, pevaću na najjače i daću svoj maksimum.

Kako je letnja sezona, Jelena je otkrila da li letuje u Hrvatskoj ili ipak samo radi.

Rozga u Top Hill-u nakon 10 godina
Rozga u Top Hill-u nakon 10 godinafoto: Nemanja Princolio

- Kod kuće sam u Splitu kada ne radim, uglavnom se odmaram, izađem malo do grada ali uglavnom odmaram jer je tempo ludački, ja sam baš onako ruska škola.

Kako je Jelena Karleuša bila na njenom koncertu koji je Rozga imala tokom početka godine u Beogradskoj areni predstanike medija zanimalo je da li će se pojaviti i u Top Hill-u s obzirom da je i ona imala nastup u Budvi.

Jelena Rozga o Jeleni Karleuši
Jelena Rozga o Jeleni Karleušifoto: Nemanja Princolio

- Ne znam nismo se čule već par dana. Nas dve se onako čujemo, pošaljemo porukicu. Jelena je divna - rekla je Jelena koja nije želela da otkrije sadržinu poruka, već je istakla je sve prijateljski.

Jelena Rozga je nedavno izjavila da je najopuštenija kada nije zaljubljena, te predstavnike medija zanimalo da li ima partnera:

- Kakva sam sad? Jel sam opuštena? - rekla je pevačica i dodala da je sve super.

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.