SAN JE MNOGIH MUŠKARACA, NJENE OBLINE ZAKUCAVAJU O POD: Ko je zapravo žena o kojoj danas SVI BRUJE?
Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BIOGRAFIJA

SAN JE MNOGIH MUŠKARACA, NJENE OBLINE ZAKUCAVAJU O POD: Ko je zapravo žena o kojoj danas SVI BRUJE?

Malo ko zna kakav je život imala ova prelepa glumica.

Objavljeno:

Trenutno ceo svet bruji o Sofiji i njenom razvodu. Sofija Vergara i glumac Džo Manđanelo su se rastali posle sedam godina braka, a izdali su i zajedničko saopštenje u kom mole za privatnost.

Sofija važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na svetu, te verujemo da će sada svi muškarci da se obraduju, pogotovo oni koji je već dugo žele.

Malo ko zna kakav je život imala ova prelepa glumica.

Sofija Vergara i glumac Džo Manđanelo su se rastali posle sedam godina braka
Sofija Vergara i glumac Džo Manđanelo su se rastali posle sedam godina brakafoto: Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

BIOGRAFIJA

Sofija je rođena u Barankilji u Kolumbiji 10. jula 1972. u bogatoj porodici stočara i odrasla u izobilju. Vaspitana je u katoličkom duhu,ali je već sa 19 godina postala majka jednog dečaka. Taj dečak se zove Manolo i danas je njen najbolji prijatelj. Sa Manolovim ocem se razvela nakon samo dve godine braka i postala je samohrana mama.

Sofija je imala i porodičnu tragediju. Njen stariji brat 1988. bio otet i ubijen, a kako bi sačuvala porodicu preselili su se za Floridu.

Džo Manđanijelo priznao je da je čekao Sofiju 4 godine i tek je onda osvojio.
Džo Manđanijelo priznao je da je čekao Sofiju 4 godine i tek je onda osvojio.foto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Tokom 2002. godine vodila je ozbiljnu bitku protiv raka i uspela je da ga pobedi.

Prvi film na engleskom jeziku bio joj je „Chasing Papi” iz 2003. godine. Po tom filmu je postala prepoznatljiva i on joj je doneo svetsku slavu.

1 / 5 Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sada već bivši muž Džo Manđanijelo priznao je da je čekao Sofiju 4 godine i tek je onda osvojio. Venčali su se 22. novembra 2015. godine pred 400 zvanica, a iz ovog braka nemaju zajedničku decu.

Šiškalo se da je pre njega bila sa španskim pevačem Enrikeom Iglesijasom,zatim sa Tomom Kruzom, ali je sreću našla tek s Nikom Loebom 2010. Uprkos veridbi, 2014. došlo je do raskida.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.