DA LI JE MOGUĆE DA SE I ONI RAZVODE? Vatrena BRINETA (51) ponovo SAMA nakon 7 godina BRAKA
Sofija, Foto: prentscreen/instagram/sofiavergara

šok vest

DA LI JE MOGUĆE DA SE I ONI RAZVODE? Vatrena BRINETA (51) ponovo SAMA nakon 7 godina BRAKA

Par se oglasio zvaničnim saopštenjem, odlučili su da prekinu!

Objavljeno: 08:52h

Glumica Sofija Vergara i glumac Džo Manđanelo su se rastali posle sedam godina braka.

Par se oglasio zvaničnim saopštenjem, a zamolili su i za privatnost.

- Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se veoma vole i brinu jedno o drugom, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok se krećemo ovom novom fazom naših života - rekao je par za "PageSix".

Sofija Vergara, Džo Manđanelo
foto: Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

- Sofija i Džo se već neko vreme rastaju i udaljavaju se jedno od drugog da bi razmišljali o svojoj budućnosti - naveo je izvor za pomenuti portal.

Sofija je poznata po tome da je uvek volela da se zabavlja s "lošim momcima". Naime, nakon kraha prvog braka, jedno vreme je bila u vezi s Krisom Pasijelom, članom bande koja je sarađivala s porodicom Bonano. Kada je Padijeli 2000. godine bio uhapšen i optužen za ubistvo jedne domaćice četiri godine ranije, Sofija je želela da proda svoj dom u Majamiju kako bi njemu platila kauciju od 15 miliona dolara. Međutim, ni ta veza nije potrajala.

Sofija Vergara
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon Krisa, niz "loših momaka" nastavila je s kolumbijskim kraljem droge, Andresom Lopezom, a zatim i s Nikom Loebom. Verili su se 2012. godine, ali dve godine kasnije ipak su odlučili da pođu svojim putem. Nažalost, i s njim je Vergara morala da prođe brojne drame.

Nik je, naime, želeo da iskoristi njihova dva embriona koja su čuvali u klinici, u nadi da će jednog dana veštačkom oplodnjom dobiti decu. Loeb je već našao surogat majku, a onda se Vergara odlučila za tužbu u pokušaju da ga spreči da tako nešto uradi.

Džo Manđanelo, Sofija Vergara
foto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

U julu 2014. upoznala je Džoija Manganijela, a godinu dana kasnije su se i venčali. Kako je i sama nekoliko puta isticala, jedino za čim žali u životu jeste činjenica da ga nije upoznala pre.

Džoijev deda s majčine strane, Nikolas Fransis Džozef Bračanov poreklom sa šibeničkog područja u Hrvatskoj. Njegovi roditelji bili su Majkl Bračanov i Katarina Jelovčić, a prezimena Bračanov i Jelovčić dva su prezimena karakteristična za ostrva Murter i Kapri. Poznato je kako su se ostrvljani početkom prošlog veka doseljavali u Ameriku, pa su verovatno tako i Džoijevi preci stigli u Pitsburg, gde je i rođen.

Sofija Vergara, Džo Manđanelo
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Udala sam se rano i mlada rodila sina, ali to je u Latinskoj Americi pre dvadesetak godina bilo normalno. Naravno, danas je sve drugačije i nakon lošeg braka koji sam imala promenile su se mnoge stvari. Danas želim drugo od ljubavi, do čega su me doveli želja za uspehom, cilj da imam svoj novac i napravim nešto od svoje karijere. Nisam želela da u život mog sina i mene uđe bilo koji muškarac, ne dok ne "isprobam" više njih. Sada sam na prekretnici života i sada napokon znam što želim, a u ljubavi nikada ne možeš reći niti znati šta će se i kako odigrati, ali mislim da sam nakon dugo vremena traženja našla ono što sam tražila i da će to zaista biti kao iz bajke o Pepeljugi - srećni do kraja života - rekla je Sofija u jednom intervjuu.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.