MORBIDAN TREND SE ŠIRI BRZINOM MUNJE PO SVETU: Pevači nastavlju da se ZLOSTAVLJAJU na nastupu, sad je I ON NAPADNUT
Drejk, Foto: Printscreen/drejk/jutjub

sramno

MORBIDAN TREND SE ŠIRI BRZINOM MUNJE PO SVETU: Pevači nastavlju da se ZLOSTAVLJAJU na nastupu, sad je I ON NAPADNUT

Morbidan trend nasilja se nastavio, te je i Drejk pogođen tokom pevanja

Objavljeno:

Nakon Bibi Rekse koju su pogodili telefonom u glavu, jedan fan je pogodio pevačicu Pink pepelom svoje majke, a sada je pogođen i reper Drejk.

Domaće, ali i inostrane zvezde izložene su u poslednje vreme najsramnijim napadima na koncertima od strane publike.Nakon Bibi Rekse koju su pogodili telefonom u glavu, jedan fan je pogodio pevačicu Pink pepelom svoje majke, a sada je pogođen i reper Drejk.

Muzičar je sinoć počeo turneju, a prvi nastup imao je u Čikagu.Tokom izvođenja jedne od pesama, jedan fan ga je gađao telefonom.Drejk je čak pokušao da uhvati uređaj koji ga je pogodio u ruku, ali nije uspeo.Ipak, za razliku od Bibi Rekse, on nije prošao povređen, već je nastavio sa nastupom.

Ovaj 'trend' brzinom svetlosti došao je i u Srbiju a zastrašujuće napade videli smo proteklog vikenda na muzičkom festivalu 'Music week',
Ovaj "trend" brzinom svetlosti došao je i u Srbiju a zastrašujuće napade videli smo proteklog vikenda na muzičkom festivalu "Music week",foto: Beta/Jordan Strauss

Podsetimo, sve je počelo na koncertu američke pevačice albanskog porekla Bebe Rexha koja je od strane jednog fana pogođena telefonom u glavu nakon čega joj je ukazana lekarska pomoć. Ubrzo je pokrenuta i istraga a policija je samo dva dana kasnije uhapsila Nikolasa Malvanja koji je priznapo da je gađao pevačicu te da je mislio da će to biti "zabavno".

Nažalost, Nikolas je ovim činom samo pokrenuo trend te je samo par dana kasnije slična sudbina dočekala i Avu Max kada je jedan dečko ih publike skočio na binu i ošamario je. Nakon incidenta, Ava je nastavila nastup iako je zadobila povrede na licu, a na jednom snimku se vidi kako se pevačica drži za glavu.Bizarna scena viđena je i na koncertu velike zvezde Pink koju je fan gađao pepelom svoje pokojne majke što je izazvalo šok kod pevačice. Naime, dok je pevala neko iz publike bacio je na nju kesicu sa pepelom koji je pevačica samo sklonila na ivicu bine.

Ovaj 'trend' brzinom svetlosti došao je i u Srbiju a zastrašujuće napade videli smo proteklog vikenda na muzičkom festivalu 'Music week',
Ovaj "trend" brzinom svetlosti došao je i u Srbiju a zastrašujuće napade videli smo proteklog vikenda na muzičkom festivalu "Music week",foto: Printscreen/jutjub/drejk

Ovaj "trend" brzinom svetlosti došao je i u Srbiju a zastrašujuće napade videli smo proteklog vikenda na muzičkom festivalu "Music week" o kojem pričao i Vojaž, a koji je održan na Ušću, a koji je okupio je veliki broj mladih izvođača, ali i publike.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.