UNIŠTILI POZNATU PEVAČICU OPTUŽBAMA: Tvrde da je UŽASNA PRIVATNO, potpuno je RAZOTKRILI
Keli Klarkson, Foto: Kelly Clarkson/printscreen/jutjub

šta joj bi?

UNIŠTILI POZNATU PEVAČICU OPTUŽBAMA: Tvrde da je UŽASNA PRIVATNO, potpuno je RAZOTKRILI

Ipak, oni su naveli da Keli nije imala pojma o tome koliko je njeno osoblje nesrećno, što je ona i potvrdila u svom intervjuu.

Objavljeno:

Keli Klarkson šou broji već 4 sezone uspešnog rada. Više stotina hiljada ljudi verno prati ovu emisiju i sa nestrpljenjem očekuje sledeću sezonu popularnog šoa kojeg vodi svetski poznata pevačica Keli Klarkson.

Međutim, pred sam početak pete sezone, na račun pevačice su iznete teške optužbe od strane njenih nekadašnjih kolega.

U članku koji je objavljen u maju u časopisu Roling Stoun, jedan trenutno zaposlen član osobolje i desetoro nekadašnjih zaposlenika progovorila su o uslovima koje su morali da trpe na poslu. Oni su rekli da su bili eksploatisani, da su radili previše, a nisu bili plaćeni, kao i da su ulovi bili takvi da je njihovo mentalno zdravlje bilo ugroženo.

Pevačica i voditeljka se potom povodom ove cele situacije oglasila i na Instagramu.
Pevačica i voditeljka se potom povodom ove cele situacije oglasila i na Instagramu.foto: Kelly Clarkson/printscreen/jutjub

Ipak, oni su naveli da Keli nije imala pojma o tome koliko je njeno osoblje nesrećno, što je ona i potvrdila u svom intervjuu u kom je otkrila i da jedne prilike nuždu obavila u kanti za smeće. - Mislim da je važna stvar da ne dođemo do tog stanja uma da kenslujemo svakoga i sve. Mislim da to nije zdravo, jer svaki put kad neko kaže nešto, to je to, za njega je gotovo. A to nije način da se radi na stvarima. Moraš da napreduješ, moraš da kažeš "Možda možemo bolje od ovoga. Očigledno smo propustili neke znake ovde, tako da šta možemo da uradimo da sve bude bolje" - rekla je ona. Keli je odlučila da premesti svoju emisiju u Njujork i da stvori bolje mesto za rad, naročito jer planira da spoji radnike iz Los Anđelesa sa novim zaposlenima iz Njujorka. - Naš ceo plan je povezanost, inkluzivnost, sve slično tome. Mi već radimo na to kako ćemo sve ujediniti, kako da spojimo ove grupe i postaramo se da se svi osećaju cenjeno i kao tima, a da ne bude da ih delimo zato što su jedni iz LA-ja, a drugi iz Njujorka. Već smo razmišljali u tom pravcu pre nego što se sve ovo desilo. Pevačica i voditeljka se potom povodom ove cele situacije oglasila i na Instagramu.

Pevačica i voditeljka se potom povodom ove cele situacije oglasila i na Instagramu.
Pevačica i voditeljka se potom povodom ove cele situacije oglasila i na Instagramu.foto: Kelly Clarkson/printscreen/jutjub

- Za mojih dvadeset godina u ovoj industriji uvek sam se vodila mojim srcem i onim za šta sam verovala da je ispravno. Volim moj tim u "Keli Klarkson šouu" i saznanje da se neko osećao kao da nije poštovan u ovoj emisiji mi je neprihvatljivo. Uvek sam bila i biću posvećena stvaranju i održavanju bezbedne i zdrave okoline. Dok se pripremamo za selidbu na istočnu obalu, posvećena sam više neko ikad tome da se postaram da se ne samo tim koji se seli, već i novi tim u Njujorku bude obasut pažnjom i ljubavlju u ovom poslu - napisala je Keli.

Bonus video:

13:25

Espreso na graničnom prelazu Šid

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.