SKINULA SE ANĐELA ĐURIČIĆ NA JAHTI: Pokazala sa čime RASPOLAŽE, a svi se PITAJU SAMO JEDNO
Anđela Đuričić, Foto: Instagram printscreen/andjelaadjuricicc

PROVOCIRA

SKINULA SE ANĐELA ĐURIČIĆ NA JAHTI: Pokazala sa čime RASPOLAŽE, a svi se PITAJU SAMO JEDNO

Anđela Đuričić je, naime, pozirala na jahti u bikiniju sa šeširom, a osmeh nije skidala, te mnogi komentarišu da je vrlo brzo zaboravila Zvezdana Slavnića

Objavljeno:

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica "Zadruge", Anđela Đuričić nakon raskida sa Zvezdanom Slavniće se provodi u Hrvatskoj na primorju, a sada je objavila i niz golišavih fotografija sa jahte.

Anđela Đuričić je, naime, pozirala na jahti u bikiniju sa šeširom, a osmeh nije skidala, te mnogi komentarišu da je vrlo brzo zaboravila Zvezdana Slavnića zbog kog je pogazila sva svoja moralna načela u "Zadruzi", a sada se mnogi pitaju sa kime letuje i da li je možda našla novu ljubav.

Zbog veze sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem, Anđela Đuričić je bila na stubu srama, a njeni roditelji od sramote nisu izlazili iz kuće u Đenovićima.

Anđela Đurčić se skinula
Anđela Đurčić se skinulafoto: Printscreen: Instagram/andjelaadjuricicc

Anđela je pred kamerama imala nedolično ponašanje, pa je zbog nasilja i diskvalifikovana zajedno sa Zvezdanom Slavnićem. Ipak, njihova ljubav nije potrajala, pa se ona vratila kod roditelja u Crnu Goru.

Podsetimo, Anđela je nedavno otkrila detalje raskida sa Zvezdanom Slavnićem.

Anđela na jahti
Anđela na jahtifoto: Printscreen: Instagram/andjelaadjuricicc

- Došla sam kući, potreban mi je odmor. Renoviramo apartmane, sad je sređivanje, kuća se prodaje već par godina unazad. Ako neko ima para, može da dođe da je kupi - rekla je Anđela na početku, a onda se osvrnula na raskid sa Zvezdanom.

Anđela Đuričić uživa na jahti
Anđela Đuričić uživa na jahtifoto: Printscreen: Instagram/andjelaadjuricicc

- Izabrala sam svoju porodicu, svoj mir i svoju budućnosti i sebe na prvom mestu. Želim da budem prava Anđela, da sebe izgradim u pravom svetlu sa ljudima koji su me vredni. Dobre stvari su krenule da mi se dešavaju. Zahvalna sam što sam krenula pravim putem. Ja kad odlučim nešto, to je kraj. Sad idem u neke nove pobede - rekla je Anđela za "Hype".

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.