ČUVENI ŠMEKER GAZI 6. DECENIJU, A JEDNIM POTEZOM JE OPET ZALUDEO ŽENE: Objavio fotku na kojoj je kao od majke rođen
Metju Mekonahi, Foto: Printscreen

šokirao

ČUVENI ŠMEKER GAZI 6. DECENIJU, A JEDNIM POTEZOM JE OPET ZALUDEO ŽENE: Objavio fotku na kojoj je kao od majke rođen

Metju Mekohanu pokazao je na delu da mu godine ne mogu ništa!

Objavljeno:

Metju Mekonahi proslavio je nedavno 53. rođendan, ali njegov izgled je sa godinama sve bolji, muževniji i seksepilniji po mišljenju mnogih dama! Međutim, ovaj holivudski zavodnik nije dozvolio da ga slava promeni, naprotiv. Svoj raskošni glumački talenat koristi na pravi način - nizajući neverovatne uloge i uspehe, ali i pomažući ljudima kojima je pomoć preko potrebna.

Naime, miljenik žena je veliki aktivista, ima svoju humanitarnu organizaciju, a 2021. je dobio i titulu filantropa godine. Želja da drugima život učini lepšim i lakšim potiče upravo iz činjenice da ni njegov put do uspeha nije bio nimalo lak - morao je da se bori sa brojnim problemima i prepekama.

1 / 7 Foto: Printscreen/jutub

A sada je ovaj svetski šmeker podsetio svoje obožavatelje na njegovu čuvenu sliku iz mladosti na kojoj je potpuno nag! Pozirao je ispred frižidera samo sa teglom krastavaca. Povod da ponovo objavi ovu fotku bio je upravo Svetski dan kiselih krastavaca.

Iako je Mekonahi želeo samo da se našali na svoj račun, ovim potezom je uzburkao mašu damama širom sveta, koje su se još jednom uverile u njegovu privlačnost i neodoljiv šar. Svima je postalo jasno kako je bio i ostao zgodan frajer, a verovatno i neostvarena fantazija mnofim pripadnica lepšeg pola!

Žene su doslovno "poludele" na društvenim mrežama, a samo neki od komentata su: "Vrućeeee", "Volela bih da sam ja ovo fotkala", "Ko je isekao ovu fotku, to me uznemirava", "Šteta što te ne vidimo u celini", "Kako je ovo privlačan čovek", "Kad kažu da čovek ima ono nešto, pomislim na tebe", samo su neki od komentara. Fotografiju možete pogledati OVDE.

Međutim, kada se svetla reflektora ugase, Metju je vrlo posevećen svojoj supruzu - glumici i manekenki Kamili Alveš, sa kojom je u braku već 10 godina, kao i njihovoj deci Vidu, Leviju i Livingstonu.

Bonus video:

04:13

BIVŠA MIS JUGOSLAVIJE NAPRAVILA POMETNJU U EMISIJI: Rekla da je OSIGURALA sve što je operisala, A EVO O KOJIM SE OPERACIJAMA RADI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.