"VEGAN SAM, ALI BIRAM PILETINU KADA SU MUŠKARCI U PITANJU" Milica Pavlović BEZ USTRUČAVANJA za Espreso (VIDEO)
Milica Pavlović, Foto: Espreso

INTERVJU sa senjoritom

"VEGAN SAM, ALI BIRAM PILETINU KADA SU MUŠKARCI U PITANJU" Milica Pavlović BEZ USTRUČAVANJA za Espreso (VIDEO)

Njena publika navikla je na maksimum, vrhunsku produkciju i još bolje pesme. Veliki profesionalac u poslu, omiljena u svom krugu prijatelja, žena koja zna šta hoće i koja je jedna od retkih sve što ima, stekla isključivo zahvaljujući svom radu...

Objavljeno: 14:39h
Maša Ćorić

Milica Pavlović održala je pres konferenciju kojom najavljuje svoj prvi spektakularni koncert u Nišu 11. februara 2023.

Ona je prva zvezda Granda koja će održati solisticki koncert u tako velikom gradu.

Već uveliko radi na svom 5. studijskom albumu i poznata je kao neko ko ne pravi projekte čisto reda radi, već precizno i tematski. U svom dosadašnjem radu uspela je da asimiluje komercijalni zvuk sa konceptom koji odudara od opštih mesta i već viđenim vizualima.

1 / 7 Foto: Espreso

S obzirom da je 'Kraljica Juga' davala izjave medijima 5 sati bez pauze, za početak smo je pitali kako se oseća:

- Jesam malo umorna, ali što bi se reklo rasterećeno umorna. Ovo su jako lepe stvari. Očekuje nas moj prvi solistički koncert u Čair-u u Nišu, upoznajem vas sa tom informacijom iako moj tim i ja znamo to već mesecima unazad. Ne umara me davanje izjava, već sve ostalo van toga... što se mene tiče, mogla bih do sutra da vam pričam.

Na samom početku svoje karijere rekla si da uvek imaš tremu kada su javni događaji i nastupi u pitanju, kakva će situacija biti sada na koncertu pred tolikim brojem ljudi?

- Ta neka trema ili odgovornost, kako god da je nazovemo me raduje. Očekujem da neće doći samo ljudi iz Niša, već sa celog juga Srbije. Isto tako da se razumemo, ja sam patriota i volim svoju zemlju. Doći će i Šumadinci, Vojvođani... pozivamo i Beograđane da dođu da ih ugostimo. Drago mi je da ta veća koncertna aktivnost, koja će biti u režiji mene i mog tima, kreće upravo iz Niša. Posle toga pravimo tizer za Beogradsku arenu.

Podsetimo, Milica Pavlović je svaki svoj pošteno zarađeni dinar uložila nazad u karijeru. Nikada nije pristajala na manje od vrhunskog kvaliteta zvuka, rasvete, kompozicija, najkompetentnijeg tima... stoga se pitanje nametnulo samo od sebe:

Možemo li očekivati tvoj bankrot posle Beogradske arene?

- Verujte mi, posle svega toga, ja ću vam podići majicu do pola gde će pisati: "prodala bubreg za rasvetu, prodala jetru za šrafove..." (smeh). Šalu na stranu, ali nije daleko od istine. Sve što zaradim uložiću u projekte koji slede jer mene to ispunjava. Ja ovo radim zbog toga što ovaj posao volim, a ne zbog toga da bih kupila zgradu sa 50 stanova. Ne ložim se na to. Mene pokreće publika, studio, rad, igrači, vizuali, druženje sa ljudima u različitim državama i gradovima. Postavljanje stvari u nove oblike.

Milica Pavlović
foto: Espreso

Najvatreniji srpski navijači su svakako na vreme obezbedili svoju kartu za događaj koji prati kompletna planeta, ali će većina njih biti smeštena u Dubaiju, budući da su kapaciteti u Katru odavno popunjeni do maksimuma.

U čast naših fudbalera i navijača organizovana je takozvana fan zona u Dubaiju u okviru koje će nekoliko srpskih zvezda održati koncerte, a čast da prva nastupi i to samo jedan dan uoči prve utakmice naše reprezentacije pripala je mladoj muzičkoj zvezdi Milici Pavlović.

Pavlovićeva, iako najmlađa od svih izvođača koji pakuju kofere za Dubai, imaće tu čast da otvori ovaj događaj:

- Po prvi put se organizuje da uz Svetsko prvenstvo postoji i fan zona gde ćemo zabavljati naše ljude. Čuvam živce za utakmicu sa Brazilom koja je dan nakon mog koncerta - uzbuđeno naglašava pevačica.

Milica Pavlović
foto: Espreso

Iako je imala jako napornu letnju turneju, tu se nije završilo ludilo već je nastavila da radi punom parom. Poznata po zdravom životnom režimu, balansiranoj ishrani bez mesa (međutim kada su muškarci u pitanju, obično bira piletinu)... 'senjorita'/'kraljica juga'/'posesivna' nam je otkrila kako uspeva da održi ovaj ritam i da postigne sve:

Milica se slatko nasmejala na prethodnu konstataciju vezano za njene partnere, pa zatim odgovorila :

- Pet dana pazim, pa se dva dana urnišem od hrane. Zavisnica sam od slatkiša, morate da budete sa mnom da biste videli šta to znači. To su enormne količine slatkiša. Pitanje je koliko ću dugo to moći jer to nije zdravo, ali ja radim svaki dan, po dva sata đuskam na sceni pa je negde logično da sve to potrošim.

A šta je pevačica još poručila svojim 'dominatorima', pogledajte u videu ispod:

Bonus video:

04:43

Milica Pavlović spava samo 2 sata zbog koncerta u Nišu

(Espreso/Maša Ćorić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.