NAJPROVOKATIVNIJA SLIKA U 2020. GODINI! Pogledajte KAKO SE NAMESTILA popularna voditeljka! BALKAN JE POLUDEO (FOTO)
Foto: Printscreen

HIt

NAJPROVOKATIVNIJA SLIKA U 2020. GODINI! Pogledajte KAKO SE NAMESTILA popularna voditeljka! BALKAN JE POLUDEO (FOTO)

– Vrlo udobna poza. Vrlo spontano slikanje – napisala je Ivušić ispod tri fotografija na kojima pozira pred ogledalom, širokog osmijeha pre izlaska u subotu uveče

Objavljeno:

Bivša voditeljka Ecija Ivušić na društvenim mrežama ima vojsku fanova koji vole njene lude kombinacije.

S osmehom na licu i spremna za subotu veče, bivša radijska voditeljka Ecija Ivušić pozirala je pred ogledalom u srebrnoj haljini i visokim crnim čizmama te na nizu fotografija zabranila komentarisanje pratiocima na Instagramu.

– Vrlo udobna poza. Vrlo spontano slikanje – napisala je Ivušić ispod tri fotografija na kojima pozira pred ogledalom, širokog osmijeha pre izlaska u subotu uveče. Nije dopustila kometarisanje zadnje objave, a to je pomalo neuobičajeno za nju koja deli svoje misli redovno s fanovima pisajući o društvenim i osobnim temama, no objava je prikupila gotovo tri hiljade lajkova.

foto: printscreen

Nedavno je imala emotivni izliv, gde se raspisala o zahvalnosti prema svemu u životu. "Zahvalna sam. Sinoć sam zaspala zahvalna i probudila se još zahvalnija. Zahvalna sebi.

Na intuiciji koja me nikada nije izdala, dobroti i empatiji koje nikada nisu izdale druge. Što duboko saosećam, još dublje razumem i najdublje volim. Zahvalna za svaki svoj korak, svaki test, svaku manu, svaku grešku. Za svaki atom formiranja svog bića.

A najviše za srce. Koje ne izdaje. Mene. Tebe. Njih. Što nikoga ne mrzim, što nisam zavidna, ogorčena, što se ne bojim. Što sam ljubav i zračim ljubav. I što to svjetlo u meni nije mogla prigušiti ni jedna tama mog života", napisala je i dodala: Zahvalna što sam izabrala svoje roditelje i što će moje dijete izabrati baš mene. Zahvalna što volim i njegujem svoje fizičko tijelo u kojem uzgajam zdravu dušu. Zahvalna i što imam sposobnost prije osjetiti tuđe duše, nego vidjeti tijelo. Zahvalna i što sam radije prevarena, nego pokvarena i naivna, nego manipulativna.

Zahvalna što ne postoji ama baš ništa s čime me možeš spustiti, osim činjenicom da ljubav ne postoji. A svesna sam činjenice da ljubav postoji dokle god je u meni. Zahvalna sam", zaključila je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vječenji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.