LJUPKA GLEDALA DEČKA U HIT TVITU PA IZGUBILA ŽIVCE: Seča GLAVE najtupljim nožem, možda i KAŠIKOM! (FOTO)
Znači ne palim TV često, ali sada jesam, Foto: Damir Dervišagić

ludilo mozga

LJUPKA GLEDALA DEČKA U HIT TVITU PA IZGUBILA ŽIVCE: Seča GLAVE najtupljim nožem, možda i KAŠIKOM! (FOTO)

Znate kako ja tada nisam odgovarao na pozive medija

Objavljeno:

Nakon je ljubavna svađa između Ljupke Stević i pukovnika Dragiše Simića završila u medijima, pošto mu je pevačica razlupala kola i fizički nasrnula na njega, drama se natavila gostovanjima na televiziji.

Prvo je danima pevačica davala izjave povodom nemilih događaja, a večeras se po prvi put javno oglasio i Simić u emisiji Hit Tvit.

Znate kako ja tada nisam odgovarao na pozive medija, prvi put javno kažem jeste, zakačila me je noktom, to je plod njene ljubomore“, rekao je pukovnik nakon što su mnogi primetili da mu je otekla usna.

Simić je dodao da se žene verovatno solidarišu sada sa Ljupkom iako to nije ispravno. I nije mnogo pogrešio u toj tvrdnji.

Društvene mreže bruje o ovome danima, a nakon emisije tek je Lupka dobila podršku brojih žena. Neke su otišle toliko daleko da su mu poželele smrt i mučenje:

Znači ne palim TV često, ali sada jesam i vidim javno osuđuju Ljupku Stević jer je dečku posle 10 godina veze razbila auto, kao ona je agresivna, a on je žrtva. Svako ko prevari dečka ili devojku, zaslužuje da mu se glava sa ramena skine najtupljim nožem, možda i kašikom..”, glasio je samo jedan od komentara.

foto: Printscreen

Ljupka je očigledno pokrenula armiju žena u svoju odbranu, te je pitanje kako će se ova situacija razvijati u narednim danima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.