MVP EVROLIGE MICIĆ POSLE POBEDE NAD GRCIMA: Svaki put sa Orlovima mi je kao prvi, Estonija nije lak protivnik!
Vasa Micić posle pobede nad Grčkom, Foto: Adria Media TV

OPREZAN PRED KRAJ KVALIFIKACIJA

MVP EVROLIGE MICIĆ POSLE POBEDE NAD GRCIMA: Svaki put sa Orlovima mi je kao prvi, Estonija nije lak protivnik!

Srbija u februaru ima dve meč lopte za odlazak u Kinu 2019!

Objavljeno:

Plejmejker reprezentacije Srbije Vasilije Micić bio je veoma srećan zbog pobede našeg nacionalnog tima nad Grčkom u 10. kolu kvalifikacija za Mundobasket u Kini.

- Mislim da je ovo vrlo važna pobeda, bez obzira na razliku koju smo napravili. Mislim da smo svi odigrali kvalitetnu utakmicu. I drugi rezultati nam idu na ruku, nadam se da ću i u sledećem prozoru imati šansu da se odazovem - istakao je Micić.

Vasa se posle kratke pauze vratio u reprezentaciju Srbije.

- Uvek sam srećan kada igram za reprezentaciju. Osećam se prelepo i svaki put se obradujem kao da je prvi put. Hvala navijačima na ovakvoj dobrodošlici. I rezultat je išao na ruku i oni su nas nosili kad nije bilo najsjajnije. Neki igrači su odigrali izvanredne role - rekao je plejmejker Efesa.

Zbog pobede Gruzije nad Izraelom, Srbija ima dve meč lopte u februaru.

- Estonija uopšte nije lak protivnik, ta utakmica mora da se gleda kao najvažnija. Nadam se da ću moći da pomognem reprezentaciji na prolasku na Mundobasket.

On je osvojio nagradu MVP Evrolige za mesec novembar.

- Ja se sada vraćam tamo. Oni sutra igraju tursko prvenstvo, čeka nas Real kod kuće, ali smo pokazali da smo dobro uigrani na početku sezone. To dolazi zbog dobre komunikacije između igrača i trenera. Što se MVP titule tiče, srećan sam, to je nagrada za moj rad - dovršio je Micić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.